Site icon Студреспубліка

Прогресуймо разом на Чернівецькій Студреспубліці!

З 29 червня по 2 липня 2018р. на базі відпочинку «Здоров‘я» (с. Репужинці, Заставнівський р-н) пройде Чернівецький регіональний етап ХХ ювілейної Міжнародної програми «Студентська республіка-2018». Тема цього року вкрай актуальна — «Як досягти прогресу та миру на Буковині». Не пропустіть подію, на яку чекали цілий рік. Обов’язково реєструйтеся! [+ відео]

Вже багато років поспіль студент(к)и та молодь Буковини беруть участь у обласних і всеукраїнській Студреспубліках. Цього року на Буковині мульти-фестиваль проходитиме за мотивами фільму «Голодні ігри». Як все відбуватиметься та до чого слід готуватися – далі.

Протягом 3-х діб учасники/ці в черговий рік мізкуватимуть над тим, як розвивати місто й регіон, як творити мир і прогрес на Буковині і в усій державі. Адже молодь — рушій, і дуже часто ідеї, які народжуються на Студреспубліці стають фундамантом для серйозних змін навколо. Учасники/ці Студреспубліки – генератори ідей цих реальних змін, а обрані там Студентський/а мер/ка і депутат(к)и Студентського магістрату стають головними лобістами цих ідей і напрацювань.

Звісно, для того, щоб ви змогли відпочити і фізично, і морально, на вас очікують суб-фестивалі: конкурс краси особистості «Перша Леді», «Студентська Мафія», «Містер Студреспубліки», «Нічна туса», «Інтелектуальні ігри», «Квест-фестиваль», Фото-конкурс «Спалах емоцій», «Глоубел флешмоб». Також ви зможете пограти у футбол, волейбол, пейнтбол, армреслінг і на завершення подивитися різноманітні шведінги.

Зацікавилися? Тож не гайте часу! Збирайте друзів, проходьте обов’язкову онлайн-реєстрацію і приєднуйтесь до нас!

Детальна інформація — у регіональної координаторки Чернівецької Студреспубліки-2018 Анни Ротар, 066 058 85 99.

Чернівецька Студреспубліка проходить за підтримки Чернівецької міської ради та ПрАТ «Гравітон».