Site icon Студреспубліка

Зустрічайте! КСУ на Черкащині

22 грудня 2015р. буде проведений Черкаський регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України», і ми дізнаємося, студенти яких вишів носитимуть звання кращих у різних номінаціях і комплексній характеристиці.

КСУ у Черкасах зовсім незабаром. Учасники хвилюються, а ми вас запрошуємо прочитати анонс події та приєднатися до святкування.

Головною особливістю визначення переможців Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» є система експертного оцінювання. В її основу закладено декілька принципових моментів, які визначають цей процес як обґрунтований і легітимний. Основою для участі у вишівському конкурсі є онлайн-реєстрація на сайті Студреспубліки.

Учасниками регіонального етапу можуть бути:

Брати участь у всеукраїнському фіналі мають право лише переможці регіонального етапу. Отже, незабаром дізнаємося, хто ж презентуватиме поетичну Черкащину.

Нагородження переможців відбудеться 22 грудня у Черкаському центрі дитячої та юнацької творчості під час проведення урочистої частини заходу у наступних номінаціях:

У кожній із номінацій визначається переможець конкурсу, також можуть визначатися володарі других і третіх місць.

Деталі можна дізнатися у регіонального координатора проекту Олександра Гергеля, 093 255 98 71.