Site icon Студреспубліка

Житомирська Студреспубліка відновлюється: що, де, коли?

Питання модернізації постає все гостріше. В Україні ж кожен по-своєму намагається встановити правильний курс, проте всі спроби досі ніяк не змогли привести до ефективного результату. Тому так важливо, що 5-6 серпня 2019р. у Житомирі за підтримки управління у справах сім’ї молоді та спорту Житомирської міськради ми з вами разом проведемо Житомирський етап Студреспубліки на тему «Суб’єкт модернізації Житомирщини – відповідальність Покоління».

Проблема в тому, що спочатку треба правильно описувати і розуміти поняття, адже модернізаційний курс полягає саме у відновленні нормального, людського життя, встановленні широких свобод і втіленні безлічі прогресивних інновацій. Як цього досягти, принаймні почати – дискутуватимемо і моделюватимемо під час Житомирського етапу Міжнародної програми «Студентська республіка». Де, коли і що приготували організатор(к)и – в анонсі події.

2019-й – це рік відродження «Студентської республіки» Житомирського регіону. Після значної перерви буде обрано нового/у Студентського/у мера/ку, який/а разом зі своєю командою – депутат(к)ами Студентського магістрату пройдуть через вогонь і мідні труби оргдіяльнісної гри, щоб далі разом позмагатися на всеукраїнському фіналі на морі.

Також будуть проводитися суб-фестивалі, що допоможуть нашим учасникам/цям поринути у дива нетворкінгу, напрацювати навички критичного мислення. Цього року на студреспубліканців/ок чекають «Дебати» та «Студентська Мафія».  

Запам’ятайте: ОДГ на Студреспубліці – це не балачки про щось таке далеке і дивне. Це – робочий інструмент. Студреспубліка – це те, що ідейно, інтелектуально, творчо й організаційно готує молодь (і не тільки) до розбудови дійсно прогресивної, модернізованої України.

Якщо ви готові стати рушійною силою модернізації, то швидше приєднуйся до Студреспубліки, яка пройде 5-6 серпня в м. Житомир. Обов’язкова онлайн-реєстрація:

Детальна інформація — у регіонального координатора Житомирської Студреспубліки-2019 Івана Новосьолова, 096 206 75 39.