Site icon Студреспубліка

Житомир обрав своїх кращих

Після кількарічної перерви у Житомирській області в рамках Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України»  відбувся регіональний етап – «Кращий студент Житомирщини». Перемогу в комплексній характеристиці здобула коростишівська студентка Анастасія Кобилинська.

КСУ на Житомирщині пройшло без зайвого пафосу, однак це не завадило першим особам регіону визначити кращих серед кращих у студентському середовищі та нагородити їх. Хто здобув перемогу та представлятиме Житомирщину на всеукраїнському фіналі 14 травня, читайте у статті.

«Кращий студент Житомирщини» проходив 28 квітня 2016р. в актовій залі Житомирської обласної телерадіокомпанії. На врученні були присутні: Ярослав Лагута – заступник голови Житомирської ОДА, Світлана Гресь – начальник управління сім’ї, молоді та спорту ОДА. Організаторами заходу виступили: Житомирська Студреспубліка, управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА.

Було визначено наступних переможців:

  1. «Кращий студент-науковець» – Дарина Іщук, студентка Житомирського кооперативного коледжу бізнесу і права;
  2. «Кращий студент-спортсмен» – Оксана Сушко, студентка Житомирського агротехнічного коледжу;
  3. «Кращий студент-громадський діяч» – Андрій Сладь, студент Житомирського агротехнічного коледжу;
  4. «Кращий студент-дизайнер» – Віталій Коваль, студент Житомирського державного університету ім. І.Франка;
  5. «Кращий студент (комплексна характеристика)» – Анастасія Кобилинська, студентка Коростишівського педагогічного коледжу ім. І.Франка.

Вітаємо переможців! Бажаємо подальших звершень у студентському середовищі та продовжувати активно працювати на благо Житомирщини й України.