Site icon Студреспубліка

Запальні та безстрашні — чекаємо на вас!

16 листопада 2016р. о 17:00 в Обласному палаці молоді, кращі студенти херсонських вишів змагатимуться у регіональному етапі конкурсу «Кращий студент України-2016».  Цього року захід проходитиме спільно з Обласною студентською радою при обладміністрації. Ти ще також маєш шанс узяти участь у найграндіознішому студентському конкурсі року.

«Кращий студент Херсонщини» чекає на активних, креативних і тих молодих людей, які здатні змінити рідний край і боротися за перемогу! Як стати учасником – читайте далі.

За звання Кращого студента (комплексна характеристика) будуть змагатися конкурсанти з 9 вишів: Херсонського державного університету, Херсонського національного технічного університету, Херсонського державного аграрного університету, Херсонської філії Національного університету кораблебудування, Херсонської державної морської академії, Херсонського економіко-правового інституту, Новокаховського політехнічного коледжу Одеського національного політехнічного університету, Херсонського музичного училища та Херсонського училища культури.

Також кожен виш подає кандидатури студентів по 8 номінаціям. Цього року нова «родзинка», нова номінація (див. перший пункт):

Ти ще також маєш шанс узяти участь у найграндіознішому студентському конкурсі року. Потрібно лише пройти онлайн-реєстрацію на сайті:

За додатковими питаннями звертатися до координатора конкурсу Романа Ткаченка, 066 883 83 79.

Ти станеш не лише частиною студентського життя, але й частиною найкращих і найсміливіших студентів Херсонщини, зможеш випробувати свої сили та проявити себе з найкращої сторони. Не пропусти! Залишилося зовсім небагато часу!