Site icon Студреспубліка

Закарпаття в очікуванні головного студентського змагання осені

«Кращий студент Закарпаття-2017», регіональний етап відповідної всеукраїнської конкурсної програми, пройде 30 листопада 2017р. в Ужгороді, у клубі «Фантом». Змагатися за звання найкращого будуть 9 претендентів. Не пропустіть неймовірне дійство! [+ відео]

В останній день осені Закарпатська Студреспубліка готує для всіх студентів неймовірне дійство, визначення «Кращого студента Закарпаття (комплексна характеристика)». Приходьте вболівати за своїх! Про всі деталі конкурсу – нижче.

Після відбіркового етапу, в якому взяли участь представники всіх навчальних закладів області участь у Закарпатському КСУ братимуть:

Зараз вони готуються до конкурсу, і вже 30 листопада на сцені представлять свої навчальні заклади та покажуть всі кращі таланти й здібності, а журі обере переможця – «Кращого студента Закарпаття-2017 (комплексна характеристика)».

Якщо і ви бажаєте долучитися до великої команди республіканців, які прагнуть стати кращими студентами, не забудьте пройти онлайн-реєстрацію:

Нагадаємо, що представниця Закарпаття Владислава Мазур стала «Кращою студенткою України-2013-2015 (комплексна характеристика)», перемігши достойних конкурентів із усієї України в суперфіналі КСУ.

За детальнішою інформацією звертайтеся до лідера Закарпатської Студреспубліки Володимира Білонки 050 525 17 47.