Site icon Студреспубліка

Закарпаття студреспублікує

Печать5-8 липня 2016р. на туристичній базі «Скалка» (с. Кам’яниця, Ужгородський р-н) відбудеться головна подія літа – Закарпатська Студреспубліка. Тема: «Позитивні сценарії модернізації Закарпаття: роль громад і молоді». Реєструйтесь онлайн і долучайтесь!

Що таке «Студентська республіка»? Складно описати кількома абзацами тексту, а атмосферу передати взагалі неможливо. Але ми спробуймо це зробити на прикладі Закарпатської регіоналки.

Потрібно туди приїхати, щоб все це відчути. Це окрема країна, в якій є свій кордон із митницею, закони і паспорти, органи влади, суд із прокурором, своє радіо і телебачення і постійна, практично цілодобова активність. Підйом о 8-й ранку, відразу «руханка», і пішло-поїхало. Часу мало, потрібно все встигнути.

Закарпатський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка» складається з суб-фестивалів, які проходять безперервно, з ранку до пізньої ночі, і їх кількість з кожним роком збільшується, кожен студент знайде тут собі заняття до душі. На вас чекають суб-фестивалі: «Перша Леді», «Містер Студреспубліки», Кубок КВН, «Мафія», «Квест-фест», змагання з футболу та волейболу, кельтські ігри, показові виступи кікбоксерів, «Битва екстрасенсів», шоу «Закарпаття має талант», гра в брейн-ринг, «Пекельна кухня», конкурс виконавців репу «8-а миля», конкурс ораторського мистецтва і навіть шоу «Холостяк».

На інтелектуалів очікує оргдіяльнісна гра на тему: «Позитивні сценарії модернізації Закарпаття: роль громад та молоді». Крім того, студенти сформують свої політичні партії, проводитимуть передвиборні дебати, вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату. Існує навіть місцева конституція Студреспубліки і за її проект студенти голосували на виборчій дільниці.

Хочеш стати учасником цього мега-крутого мульти-фестивалю? Проходь обов’язкову, але дуже просту онлайн-реєстрацію:

У разі виникнення запитань, звертайтесь до лідера Закарпатської Студреспубліки Володимира Білонки, 050 525 17 47.