Site icon Студреспубліка

Вітаємо кращих мафіозі серед студентів

Хто гарно працює, той має право на активний і цікавий відпочинок, як от гра в «Мафію»! На мальовничому узбережжі Чорного моря під Очаковом пройшла найочікуваніша подія літа для молоді всієї України й околиць – фінал Студреспубліки-2016. Традиційно у рамках мульти-фестивалю, щоб визначити кращого студента-мафіозі України, пройшла «Студентська Мафія».

З 24 по 27 серпня 2016р. на узбережжі Чорного моря 40 представників із усіх куточків України взяли участь у турнірі з інтелектуально-психологічної гри «Мафія», який вже 10 років поспіль проводиться під час фінального етапу Міжнародної програми «Студентська республіка» (цього року тема події була «Позитивні сценарії модернізації України: роль громад і молоді»). Пригадаємо, що перший турнір такого формату відбувся ще у 2006-му, і за цей час «Мафія» лише набирала оберти і врешті здобула популярність серед молодих українців.

 

 

 

 

 

 

 

Цього року участь у суб-фестивалі взяли вже досвідчені гравці. Про це свідчать результати запеклої боротьби аргументів і цікавих стратегій. До речі, мирні мешканці змогли лише двічі дати відсіч мафії, але все-таки підступні мафіозі довели свою перевагу і майже не давали шансів перемогти команді суперника.

Всі учасники протягом 3-х діб відіграли серію відбіркових ігор, де була виявлена краща десятка, яка і вирішувала у фіналі хто саме гідний носити звання переможця, забрати кубок і отримати можливість зіграти у «Мафію» на світовому рівні (бо виграно право участі у світовому турнірі).

У топ-десятку потрапили: «Міхей» (м. Чернівці), Spatz (м. Луцьк), «Дорош» (м. Дніпро), «Зебра Віктор» (м. Дніпро), Dooo (м. Луцьк), «Мир» (м. Кропивницький/Кіровоград), Immortal (м. Миколаїв), «ПП» (м. Київ), «Сатанюга» (м. Рівне), Foxy (м. Полтава).

 

 

 

 

 

 

Вітаємо переможців: I місце – Андрій Острєв, нік Immortal (м. Миколаїв), II місце – Єгор Мірошниченко, нік «Мир» (м. Кропивницький/Кіровоград), III місце – Олена Курішко, нік Foxy (м. Полтава).

«Мафія» — не просто весела гра, а ще й тренування розуму й ораторської майстерності, спосіб знайти нових друзів і виграти приємні подаруночки. Тож, готуйтеся до гри вже зараз, аби показати всім свої здібності на наступній зустрічі студреспубліканців! Чекаємо саме на тебе!

Аналітика гри-2016