Site icon Студреспубліка

Ну що ж, Вінниччина, ти готова?

14-16 червня 2019р. пройде Вінницький регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка-2019». Найактивніша молодь, яка знає, чого вона прагне, збереться за містом на 3-денну подію, яка передбачає створення студентського містечка за участі студентів/ок навчальних закладів та активної молоді області. Цьогорічна тема: «Суб’єкт модернізації Вінничини — відповідальність Покоління».

Після важкого року можна й достойно відпочити, притому, як кому подобається — хоч інтелектуально, а хоч і розважально. Бо Вінницька Студреспубліка готує для кожного/ї незабутні дні. Про що саме йдеться і як стати учасником/цею — детально в анонсі.

Запрошуємо вас, шановні студент(к)и, в ЛОСК «Маяк» (Тиврівський р-н, с. Селище, вул. Лісова 1, початок о 09:30) взяти участь у мульти-фестивальній частині Вінницької Студреспубліки-2019 і поборотись за кубок у суб-фестивалях «Перша Леді», «Студентська Мафія», «Кубок КВН», «Глоубел флешмоб», «Дебати», «Татлін-фест» й ін.

Звісно, для нас важливими є й актуальне життя, а тим більше майбутнє — мова, зокрема, і про виборчий процес і важливість щодо нього думки молоді. Ви зможете взяти участь у оргдіяльнісній грі на тему «Суб’єкт модернізації Вінничини — відповідальність Покоління», спробувати висловити свою думку, змінити їх чи відстояти, а також знайти в собі мужність балотуватись на такі відповідальні виборчі посади, як Студентський/а мер/ка та депутат(к)и Студентського магістрату Вінниччини

Важливо! Не забудьте пройти онлайн-реєстрацію на офіційному сайті Студреспубліки, щоб мати вільний в’їзд на нашу територію:

Ну що ж, до зустрічі на Вінницькій Студреспубліці, яка переверне ваші інтелектуальні та розважальні плани цього літа!

Детальна інформація — у регіональної координаторки Вінницької Студреспубліки-2019 Ірини Лозової, 063 314 94 91.

Організатори: Вінницька Студреспубліка, Студентська рада Вінниччини.
Подія проходить за підтримки Вінницької обласної державної адміністрації, департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА та народного депутата України Сергія Кудлаєнка.