Site icon Студреспубліка

Розвиток України – пріоритет (результати конкурсного відбору на ЗиСР-VIII) (оновлено)

Про попередню «VII Зимову Студреспубліку»

26-29 лютого 2016р. у Карпатах, на Буковині, у Готельному комплексі «Гірський світанок» (гірськолижно-туристичний комплекс «Мигово», с. Мигове, Вижницький р-н, Чернівецька обл.), проходитиме найінтелектуальніша подія — «VIII Зимова Студреспубліка» на тему: «Альтернативні курси розвитку України». Беремо відповідальність за розвиток країни на себе! [+ відео]

Хто пройшов складний відбір онлайн-заявок і став учасником «VIII  Зимової Студреспубліки», кому пощастить працювати над альтернативними курсами розвитку України та де проходитиме сам захід, про те, як усе ж таки потрапити на унікальну подію, якщо не встигли зареєструватися, дізнаєтеся в цьому матеріалі.

За підсумками роботи конкурсної комісії команди організаторів проекту серед усіх, хто пройшов онлайн-реєстрацію було відібрано склад учасників «VIII Зимової Студреспубліки». Серед них — учасники та переможці республіканських проектів, експерти, активна молодь, студенти, громадські діячі, робітники, підприємці тощо. Кожному, хто зареєстрований на подію онлайн, на електронну пошту надсилається відповідь щодо участі у ЗиСР-VIII, а для тих, хто пройшов конкурсний відбір – правила й умови участі.

Сьогодні Україна переживає дуже складні часи: кризу, некомпетентність влади, яка дбає лише про свої кишені, а не про людей, війну та втрату територій, фактично неоколоніальну залежність, збіднілість і приниження громадян тощо. Тому нас очікує дуже відповідальне і цікаве завдання: віднайти альтернативні, по відношенню до тупика та безнадії сьогодення, курси розвитку України. Переконані, що дана задача по плечу лише справді думаючим і відповідальним патріотам, озброєним працелюбністю, котрі не бояться сміливо, широко та критично мислити.

Програма проекту передбачає проведення оргдіяльнісної гри протягом 3-х діб.

Особливості! У процесі гри будуть застосовані методи й інструменти, які дадуть змогу рефлексувати власні та колективні дії, глибоко занурюватися в проблематику та знайти відповіді на найскладніші питання. Планується досягнення ефекту «повного занурення», що передбачає участь в абсолютно всіх заходах, а також заборону вживання алкоголю. При порушенні даної вимоги організатори залишають за собою право на виселення порушника без повернення оргвнеску.

Учасники, які пройшли конкурсний відбір:

Ті, хто проходили процедуру онлайн-реєстрації на участь у ЗиСР-VІII, але відсутні у списку – зараховані до резерву учасників.

* * *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка», оргпідтримка Міністерства молоді та спорту України.
Партнери: ПАТ «Гравітон», компанія ImpressionSendPulse, ресурсний центр «ГУРТ».

Організаційні питання: Рєгіна Попова, в.о. менеджерки проектів Студреспубліки, т/ф: (044) 529 13 75, моб.: (095) 166 09 52, е-пошта: project@studrespublika.com
Із питань медіа та спонсорства: Віра Андріюк, бренд-менеджерка Студреспубліки, моб.: (097) 883 22 26, е-пошта: brand-manager@studrespublika.com