Site icon Студреспубліка

У Тернополі оберуть кращого студента вже завтра

Screenshot_2Щорічно в Тернополі відбувається регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Цього разу свято для всіх студентів відбудеться 19 листопада 2015р. о 17.00 у нічному клубі Allure. Саме там 10 найкращих, найкреативніших і найхаризматичніших студентів міста зберуться, аби позмагатися за звання «Кращого студента».

«Кращий студент Тернополя» відбудеться вже завтра. Що очікує студентів на улюбленому святі осені, хто братиме участь і коли приходити, щоб побачити змагання найкращих – читайте нижче.

«Кращий студент України» — це всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс для подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. Щоб взяти участь у проекті, потрібно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію.

Для визначення переможця в номінації «Кращий студент (комплексна характеристика)» сформована  спеціальна експертна рада з авторитетних осіб у галузі освіти, молодіжної політики, представників влади та громадських діячів. Переможець буде представляти Тернопільську область на всеукраїнському етапі конкурсу.

Деталі можна довідатися у координатора проекту Дмитра Миронюка (097) 773 42 91.

* * *

Організатори: Тернопільська Студреспубліка та Тернопільський Студентський магістрат.
За підтримки департаменту сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА, управління у справах сім`ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.
Партнери: нічний клуб Allure, ТРЦ «Подоляни», Cinema City, готельно-розважальний комплекс Alligator, ТОВ «Галичина Ласунка»,  атлетично-оздоровчий центр «Каруна»,  компанія Mary Kay, «Опілля» та «Добра Вода».