Site icon Студреспубліка

Твій літній «Спалах емоцій» на Студреспубліці-2016

fotokonkursУвага! Терміново розшукуються найкреативніші, найбожевільніші люди або просто любителі пофотографувати. Запрошуємо енергійних, творчих, ідейних людей на один із найяскравіших суб-фестивалівФото-конкурс «Спалах емоцій», який відбудеться у рамках фіналу Студреспубліки-2016, що проходитиме 24-27 серпня 2016р. на Чорноморській косі, під Очаковом, на узбережжі Чорного моря.

Як саме проходитиме суб-фест, хто і яким чином може стати його учасником, які врешті емоції можуть спалахнути під час фіналу Студреспубліки-2016 на тему «Позитивні сценарії модернізації України: роль громад і молоді», читайте в анонсі.

Цього року конкурс відбудеться у вигляді фото-квесту, де молодь матиме змогу показати уміння творчого підходу до виконання завдань, швидкість, мобільність, винахідливість, здатність отримати та подарувати іншим купу вражень та емоцій. Організатори, у свою чергу, допоможуть знайти та розвинути молоді таланти.

Тема цьогорічного Фото-конкурсу: «Модернізація навколо мене». Всі, хто бажає, матимуть змогу показати свої вміння не тільки у звичайній, а й в репортажній зйомці та навіть придумати цікавий допис до кожної з тематичних світлин. Ми чекаємо на тебе! Не проґав свій шанс та скоріше проходь онлайн-реєстрацію. Ми віримо в те, що саме ти здатен модернізувати Україну!

За детальною інформацією звертайтеся до кураторки суб-фесту Юлії Зотікової за номером +38 096 093 94 94.