Site icon Студреспубліка

Достойна Студвлада – достойно представлятиме Тернопільщину

З нагоди відзначення Дня молоді та святкування Дня Конституції 28-30 червня 2019р. у КП «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка» відбудеться Тернопільський ювілейний ХХ регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка». Тема цьогорічної Студреспубліки – «Суб’єкт модернізації Тернопільщини — відповідальність Покоління». Проведіть святкові дні активно і з користю. Реєструйтеся!

Головні завдання: написати позитивну програму розвитку активного студентського руху Тернопільщини, обрати новий Студмагістрат і Студмера/ку, ну і, звісно, круто провести час. Детально – далі.

Учасники/ці моделювалюватимуть та розроблятимуть сценарії розвитку студентського самоврядування у своїх вишах. Під час роботи студент(к)и поділяться на декілька таборів, які пізніше перетворяться у студентські партії. Метою проекту є організація чесних, відкритих і прозорих виборів органів студентського самоврядування через залучення більшої частини студентів/ок і широкого розповсюдження інформації. У результаті політичної гри партії висунуть кандидатів/ок до Студентського магістрату-2019/2020 і на посаду Студентського/ї мера/ки. Хто займе ці важливі для молоді пости – побачимо згодом. А поки не забуваємо проходити онлайн-реєстрацію, аби стати учасником/цею і мати нагоду балотуватися:

Море позитиву, інтелектуальної роботи, спілкування й активного проведення часу очікує молодих, завзятих і небайдужих до долі свого регіону учасників Тернопільської Студреспубліки-2019. Вони протягом 3-х днів будуть грати в ОДГ та активно брати участь у суб-фестах. До новообраної Студентської влади Тернопільщини-2019/2020 ввійдуть найкращі в кількості 11 осіб, котрі будуть готувати команду, яка гідно має репрезентувати наш регіон на фіналі Студреспубліки, який проходитеме на березі моря до Дня незалежності України, 23-26 серпня, а також впродовж року активно втілювати свою виборчу програму на теренах Тернопільщини.

Паралельно відбудуться інтелектуально-спортивний «Квест», «Республікада», різні тренінги та конкурси. Цьогорічна Студреспубліка об’єднає студентів/ок із різних навчальних закладів, надасть кожному/ій нові знайомства, емоції та враження.

Завершає наймасштабніший молодіжний мульти-фест — конкурс краси особистості «Перша Леді Тернопільщини», який відбудеться 12 липня вперше на березі Тернопільського ставу. Під час конкурсу оголосять новообраний Студентський магістрат і мера/ку.

Детальна інформація — у лідера Тернопільської Студреспубліки Володимира Заверухи, 067 471 04 06.

Організатор: Тернопільська Студреспубліка.
За сприяння управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради