Site icon Студреспубліка

Надихаємо Інакшу Україну творчістю

Зачасту здається: ну що тут складного, взяти і намалювати будь-що. Але де там! Щоб створити, приміром, на папері предмет чи відтворити явище або, тим паче, настрій, або якусь абстракцію, потрібно налаштуватися, відчути необхідний об’єкт, вийти за рамки та викласти всі свої вміння і відчуття. Саме так і творили учасники/ці «Татлін-фесту» на фіналі Студреспубліки-2021.

21–24 серпня 2021р. на узбережжі Чорного моря, у Лазурному*, на тему «Інакша Україна — для Нового світу» проходив фінал XXIII Студреспубліки, де молодi художники/ці з усієї України на суб-фесті імені великого українського художника, реформатора мистецтва Володимира Татліна влаштували свято кольору та створювали неймовiрнi арти. Подробиці — далі.

Серед виру краси, натхнення, драйву юні на лазуровому березі Чорного моря відбувся «Татлін-фест». Усі учасники/ці розкрилися як багатогранні особистості, як цікаві та неповторні творці/чині. А також намагалися прориватися до Інакшого.

Цінно, що до суб-фесту долучився Анатолій Кичинський, український поет і художник, лауреат Шевченківської премії, який разом із усіма за жвавою і змістовною бесідою створив іще одну цікаву роботу.

Цього року роботи оцінювалися в 3-х номінаціях. Переможницею в номінації «Пленер» стала Дар’я Слюсарська (Полтавська обл.), переможцем в номінації «Графіті» стала робота на тему «Інакша Україна — для нового Світу» від Даніеля Тартаньяна (Чернівецька обл.).

І… поки тримаємо інтригу, хто ж став переможцем/ницею в спецконкурсі від БІОКОН (із цінними призами): стежте за публікаціями на сайті, ми повідомимо, кому дістануться 20к.

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2021