Site icon Студреспубліка

Створимо команду модернізаторів Франківщини

29-31 липня 2016р. на туристичній базі в с. Косино, Тисменицького району, на березі Дністра відбудеться головна подія літа – Івано-Франківська Студреспубліка. Тема: «Позитивні сценарії модернізації Івано-Франківська: роль громад і молоді». Реєструйтесь онлайн і долучайтесь!

Молода та завзята команда на Івано-Франківщині обов’язково покаже, як потрібно працювати, відпочивати та готувати програму модернізації рідного краю. Як же все проходитиме і що очікується в підсумку – ознайомлюйтеся тут.

Івано-Франківський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка» складається з суб-фестивалів, які проходять безперервно, з ранку до пізньої ночі, і їх кількість із кожним роком збільшується. Кожен студент знайде тут собі заняття до душі. На вас чекають суб-фестивалі: «Перша Леді», «Мафія», «Квест-фест», змагання з футболу та волейболу, лазертаг, конкурс виконавців репу «8-а миля». І звісно, ж червоною ниткою протягом усіх днів проходитиме оргдіяльнісна гра, в підсумку якої учасники напишуть позитивну програму модернізації Франківська.

Для того, щоб узяти участь необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію на офіційному сайті Студреспубліки. Оргвнесок для учасників — 160 грн.

З додаткових питань щодо участі у Івано-Франківській Студреспубліці-2016 звертатися до регіонального координатора Тетяни Маліновської, 099 663 20 40, 067 982 39 61.

Хочеш стати учасником цього мегакрутого мульти-фестивалю і зробити прогрес у розвитку Франківщини? Долучайся до команди модернізаторів!