Site icon Студреспубліка

«Студреспубліка. DneprStyle» обрала найкращих студентів

19 листопада 2015р. у Білій залі Дніпропетровської міськради відбулося нагородження переможців регіонального етапу конкурсу «Кращий cтудент України2015». Чудові люди, добрі знайомі та нові обличчя, чим запам’яталося нагородження – далі…

«Кращий студент» відгримів у Дніпропетровську. Прочитавши статтю, ви дізнаєтеся, хто ж став переможцем у різних номінаціях і за які саме досягнення.

За підсумками відбіркового етапу, онлайн-реєстрації на сайті www.studrespublika.com на розгляд комісії було надіслано заявки від студентів із 7 вишів області. Журі регіонального відбору складалося безпосередньо з оргкомітету Дніпропетровської Студреспубліки та представників  управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради, що активно підтримують активістів міста та допомагають у реалізації проектів. Так, за час палких дискусій і роздумів до святкового дня нагородження було обрано по одному переможцю в кожній номінації. І до Дня студента переможці програми та їх друзі були запрошені на урочисте нагородження та привітання.

Кращим студентом-дизайнером у Дніпропетровській області стала яскрава талановита дівчина Лілія Таібова, що подала на розгляд комісії роботу «Дизайн обгортки брендового шоколаду». Лілія є учасницею багатьох всеукраїнських мистецьких конкурсів, уже має 2 персональні виставки за плечима та працює як художник і дизайнер.

Кращим студентом-науковцем було обрано Марію Федорович, біолога за спеціальністю. «Модуляція активності протеолітичних ферментів шлунково-кишкового тракту під дією вихрового імпульсного магнітного поля», якщо ви знаєте, про що йде мова – то ви дуже розумна людина! Марія є постійною учасницею міських і міжрегіональних конференцій, наукових читань і семінарів.

 

 

 

 

 

 

 

Кращим студентом-спортсменом стала Олеся Черненко. Що особливо приємно – дівчина представляє Дніпродзержинську школу тхеквондо. На рахунку красуні-спортсменки перемоги й участь у всеукраїнських і міжнародних змаганнях (Німеччина, Сербія).

Кращим студентом-медійником стала не одна людина, а цілий колектив! Молоді, але надзвичайно активні й ініціативні студенти університетського каналу CustomsTV. Створення якісного продукту та популярність серед студентської спільноти – великий результат. Хто, хоче подивитися – CustomsTV запрошує до себе.

Кращим студентом-громадським діячем стала студентка Дніпропетровського національного університету Дарія Хомяк. Дніпропетровська область завжди була відома молодістю, енергією та змінами. Тому звання кращого громадського діяча отримала активістка, що є відомою серед усіх студентів міста, що співпрацює з волонтерськими штабами допомоги військовим, дітям із важкою долею, пенсіонерам. Дарія була організатором багатьох акцій і заходів культурного, соціального напрямку. Є лідером волонтерського руху міста.

 

 

 

 

 

 

 

Комплексну характеристику Кращого студента області виграла талановита дівчина, автор великих міських проектів і добрий друг Студреспубліки Ольга Чичикало. Ольга була організатором сесії Європейського молодіжного парламенту, Школи громадського діяча, курсу «Розумій Європу». Працює у рамках проекту «Твоя країна: Дніпропетровськ» і «Мотанка-мандрівниця» (соціально-культурний проект).

 

 

 

 

 

 

 

Наші студенти добре знають, як жити яскраво і, водночас, корисно для суспільства та країни. Віримо в нову хвилю перемог, дії та покращень! Дякуємо всім, хто брав участь у організації та запевняємо: будемо працювати разом!