Site icon Студреспубліка

«Старі» та нові республіканці — про освіту та нову індустріалізацію

wZo3MnYsrLU2 серпня 2017р. у приміщенні Кіровоградської ОДА республіканці зустрілися задля того, аби обговорити питання індустріалізації України. Формат — круглий стіл на тему: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації України».

Студреспубліканці Кіровоградщини, готуючись до фіналу Студреспубліки, організували круглий стіл разом із Студентським мером і магістратом, громадськими діячами, експертами, активними жителями Кропивницького (Кіровограду). Деталі — нижче.

На заході були присутні заступниця начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА Уляна Соколенко, Студентський мер Кіровоградщини-2017/2018 Денис Кравченко, голова Молодіжного парламенту Кропивницького Дмитро Бабак, депутати Студентського магістрату Кіровоградщини-2017/2018, Студентські мери попередніх років Олександр Болєлов, Василь Коваль, Роман Череватенко та Віталій Слюсаренко – лідер кіровоградських республіканців.

Протягом заходу було обговорено питання співпраці між органами влади, органами місцевого самоврядування та вишами регіону, громадськими організаціями й активною молоддю.

Круглий стіл відкрив Студентський мер Кіровоградщини Денис Кравченко, який згадав, що будучі кандидатом у Студентські мери, обіцяв, що має на меті підійняти регіональну Студреспубліку на новий рівень, залучаючи Студмагістрат до активної громадської діяльності. Продовжив обговорення Віталій Слюсаренко, розповівши про необхідність модернізувати регіон через інновації в освіті та промисловості. Після цього слово надали заступниці начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА Уляні Соколенко. Вона підтримала слова студреспубліканців, а також розповіла своє бачення розвитку освіти.

Протягом 2-годинного спілкування під час круглого столу висловлювалися великі надії на гідне представлення регіону на фіналі Студреспубліки, який пройде 24-27 серпня на узбережжі моря. Поспішайте і ви пройти онлайн-реєстрацію на головну подію літа: