Site icon Студреспубліка

Справжнього чоловіка для модернізації України визначено

pimgpsh_fullsize_distrЦього року на узбережжі Чорного моря, під час фіналу Студреспубліки-2016, на одному з найвибуховіших суб-фестивалів «Містер Студреспубліки» обирали справжнього чоловіка для модернізації України.

«Містер Студреспубліки» — це конкурс, де не тільки цінується чоловіча краса, а й мужність, харизма, вміння триматись перед аудиторією, вражати своїми талантами та розумом. Хто ж цього року зумів об’єднати в собі та проявити ці якості – читайте далі.

Отже, зараз детальніше про конкурс. До фіналу, що відбувався 25 серпня 2016р. потрапило 5 хлопців, яким довелося пройти немало випробувань від кастингу і до фінального виходу. Вони мали три виходи, перший із яких був у шортах та з голим торсом, яким вразили публіку своєю фізичною підготовкою та красою тіла. Під час другого виходу хлопці демонстрували свої таланти: запальні танці, спів і неперевершений стендап. Завершальний вихід — вихід у класичних костюмах, де наші учасники показали свою презентабельність.

 

 

 

 

 

Але і це ще не був кінець… Наступного дня хлопці представляли свої соціальні проекти, після чого і були підведені підсумки конкурсу.

 

 

 

 

 

 

Обрати Містера допомагали компетентні представниці журі, які особливо уважно стежили за всім, що відбувалося:

 

 

 

 

 

 

 

У підсумку, в номінації «Містер-Internet» переміг Андрій Шимко з Херсонщини. А найкращим для модернізації, справжнім чоловіком, «Містером Студреспубліки» за рішенням журі став представник Запоріжжя Артем Ховхун, який отримав подарунки, серед яких й iPhone.

 

 

 

 

 

 

 

Вітаємо переможців і бажаємо їм і надалі бути на висоті!

Аналітика гри-2016