Site icon Студреспубліка

Спортивні, а значить найкращі!

11Нам залишилися лише спогади від  літньої Студреспубліки, фінал якої проходив 22-25 серпня 2015р. на Арабатській Стрілці.  Окрім оргдіяльнісної гри, факультативів експертів на мульти-фесті також були суб-фестивалі та змагально-журналістський проект «Республікада». Отже, подробиці змагальної частини.

У чому зміст «Республікади», з яких напрямків вона складається, які випробування були в рамках спортивної частини та хто ж отримав чемпіонський кубок.

«Республікада» — всеукраїнський проект, який складається з 2-х частин: змагальної та журналістської. На фіналі Студреспубліки в рамках змагального напрямку відбулися ігри з міні-футболу та пляжного волейболу.

Змагання завжди притягують увагу драйвом, хвилюванням за гравців і запеклою боротьбою до останнього балу. «В цьому році була дуже висока конкуренція між командами, — зазначає куратор змагальної частини «Республікади» Вадим Долованюк, — Я хочу подякувати всім спортсменам, які в таку спеку змагалися і здобували перемогу!».

У міні-футболі вже четвертий рік поспіль перемагає команда з Кіровограда, яка в напруженому фіналі в серії пенальті перемогла команду Закарпаття, третіми стали хлопці з Чернівецької області.

 

 

 

 

 

 

У цьому році в пляжному волейболі здобули перемогу хлопці з козацької столиці — Запоріжжя, команда«Абрикосочка» в складі Микити Сухоцького та Григорія Неділька перемогла в фінальній зустрічі хлопців із Закарпатської області! Третє місце зайняла команда Сумської області.

 

 

 

 

 

 

 

Вітаємо переможців і до зустрічі на черговому фіналі-2016!

Аналітика гри-2015