Site icon Студреспубліка

«Спалах емоцій» найкращих фотографів

Ти молодий та амбіційний? Креатив і натхнення увесь час переслідують тебе, а ти вже не знаєш, куди дівати свою енергію? Бери фотоапарат і завітай на фінал Студреспубліки-2015, що відбудеться на березі моря 22-25 серпня 2015р. Спробуй поборотися за звання кращого молодого фотографа України.

Усе, що відбувається на «Студентській республіці», залишиться в пам’яті на довгий час. Але буде куди приємніше потім переглядати власноруч зроблені фото. Тому ми пропонуємо вам, професіоналам чи аматорам, стати очами ключової молодіжної події року – фіналу Студреспубліки-2015.

Суб-фест «Фото-конкурс «Спалах емоцій» у рамках фіналу Студреспубліки проводиться для всіх, хто хоче спробувати себе у фотомистецтві та тих, хто прагне показати свій погляд на дану подію. Для участі необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію.

Під час фіналу XVII Студреспубліки в рамках Фото-конкурсу на тебе чекають дуже багато цікавого, тема фіналу — «Програма модернізація України». Запам’ятай кожен момент Студреспубліки та допоможи це зробити іншим – візьми участь у фото-конкурсі «Спалах емоцій»!

Всю інформацію можна дізнатися у куратора суб-фесту: Олександра Лакоти, 099 751 40 01, alexlakota@yandex.ua.