Site icon Студреспубліка

«Робо-фест» — спільний майданчик хайтек-новинок

Прогресивний суб-фестиваль Студреспубліки «Робо-фест» — це ваш шанс долучитися до науково-технічної частини модернізації на практиці. Якщо у вас є свої технологічні розробки, новинки, і ви хочете поділитися їх секретами зі всієї Україною – негайно реєструйтеся на фінал ХХI Студреспубліки, аби країна знала своїх героїв/нь-винахідників/ць.

«Робо-фест» був ініційований минулого року, спеціально до 20-річного ювілею Студреспубліки. У 2019р. фінал Студреспубліки відбудеться з 23 по 26 серпня на чорноморському узбережжі, у Лазурному (тема: «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління»). Як потрапити на «Робо-фест» – читайте в анонсі.

В Україні в наш час, на жаль, недостатньо можливостей голосно заявити про свої винаходи та напрацювання. Тому Студреспубліка — саме те, що вам потрібно! «Робо-фест» — один із тих важливих майданчиків, на якому ви матимете змогу показати на огляді інновацій свої та свого вишу хайтек-прибамбаси, продемонструвати вправність у керуванні квадрокоптерами і позмагатися за звання «Робокопа ХХI ст.»

Сергій Корольов, Олександр Засядько, Ілон Маск, Стів Джобс, Білл Гейтс і Пол Аллен — усі вони починали з малого. Не упустіть шанс продемонструвати і ви свої вміння, навички та напрацювання учасникам/цям із усієї України. Проходьте онлайн-реєстрацію:

Деталі – у куратора «Робо-фесту» Ярослава Козяра, 097 750 17 35, yaroslawkozgar@gmail.com

Як проходив «Робо-фест» на фіналі Студреспубліки-2018