Site icon Студреспубліка

Рівненщина готова, а ти?

Плануєш провести літо з користю? Прагнеш продуктивного відпочинку, завести нові знайомства й отримати позитивні враження? Візьми участь із 4 по 7 липня 2018р. у Рівненському обласному етапі ХХ ювілейної Міжнародної програми «Студентська республіка-2018» на тему: «Як досягти прогресу та миру на Рівненщині». Не забудь зареєструватися!

Чекаємо на тебе в оздоровчому таборі «Веселка» (с. Опарипси, Радивилівський р-н), де протягом 3-х діб проходитиме головне дійство літа – регіональний етап мульти-фестивалю «Студентська республіка». Як туди потрапити та стати переможцем/ницею – читайте детально в прес-анонсі.

Щоб отримати високе звання — Студентського/ї мера/ки та депутатів/ок Студмагістрату треба за нього поборотися. І у тебе є цей шанс. Налаштуйся на дуже відповідальну і напружену ОДГ на тему: «Як досягти прогресу та миру на Рівненщині», протягом якої ти зможеш балотуватися.

Коротше, можливості бити байдики не буде! Адже запланові суб-фести, де можна взяти участь чи просто стати активним вболівальником/цею: конкурс краси особистості «Перша Леді», Містер Студреспубліки, інтелектуально-психологічна гра «Студентська Мафія», «Квест-фестиваль», Інтелектуальні ігри, Кубок КВН, «Дебати». А ще для тебе і твоїх френдів/ок спортивні ігри, політичні та психологічні тренінги, битва фарбами Холі та драйвова концертна програма (музичні, танцювальні й інші різноманітні видовищні номери).

Також будемо розігрувати подаруночки!

Що від тебе потрібно? Пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію та прийти налаштованим на змістовні й цікаві події:

Детальна інформація — у регіональної координаторки Рівненської Студреспубліки-2018 Лусіне Арутюнян, 098 600 94 04.