Site icon Студреспубліка

«Квест-фест» по-гагарінськи

Знайти те, чого не видно, побачити те, що ослiпить, пройти крізь вогонь і воду — ось вона вiртуознiсть квест-гуру. Її проявили учасники/ці «Квест-фесту», що проходив під час фіналу Студреспублiки-2020 на тему «Надзусилля для прогресу та справедливості».

Надважлива тема фіналу ХХІІ Студреспубліки*, що проходив 22-25 серпня 2020р. на узбережжі Чорного моря, в Скадовську, вплинула на те, що «Квест-фест» був дуже змiстовним і щільно вплетеним в оргдiяльнiсну гру. Як він пройшов — у замітці.

Як тiльки куратор суб-фестивалю Михайло Лобов вимовив слово «Квест», вiн буквально втратив спокiй, адже бажаючих пограти з удачею виявилось чимало, до суб-фесту долучились команди з рiзних регiонiв. Шукаючи скарби, учасникам/цям довелось не тiльки проявити кмiтливiсть, а й дiзнатись цiкавi деталi з життя Юрія Гагарiна та захищати свої напрацювання у експертiв/ок ОДГ.

Серед завдань було багато таких, якi потребували значних знань, логiки, фантазiї та впертостi. Наприклад, майже кiлька годин йдучи по території Студреспубліки, можна було чути лише одне запитання: «Хто ж той республiканець, який одразу пiсля звання старшого лейтенанта отримав звання майора?» А тi, хто вже знайшли його, проводили опитування, знiмали змiстовнi вiдео, робили добрi справи й рухалися до перемоги.

У підсумку — найкращими стали члени/кині збiрної команди «Гусята».

Ми вiтаємо переможцiв/ниць, бажаємо тримати високий рівень і надалі на фіналах Студреспубліки!

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2020