Site icon Студреспубліка

Як перемогти у суперкльовому «Квест-фесті»?

Поєднання інтелекту, швидкості, екстриму і справжнього духу команди можливо під час улюбленого суб-фестивалю, який уже «тисячу років» є невід’ємною частиною Студреспубліки. Здогадалися? Так, це «Квест-фестиваль». Любите складні завдання, відчуття постійного драйву та підтримку дружньої команди тоді реєструйтеся на фінал Студреспубліки-2019 і вже готуйтеся до «Квест-фесту». Буде non-stop драйв.

Цікаві інтелектуально-спортивні завдання, які змусять напружити мізки та м’язи чекають на вас 23-26 серпня 2019р. на фіналі ХХI Студреспубліки, який пройде на самісінькому узбережжі Чорного моря на тему: «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління». Як долучитися до головної події літа та як стати учасником/цею «Квест-фесту» – дізнавайтеся з анонсу.

Чому саме «Квест-фестиваль»? Бо «Квест» – це модно, молодіжно, завжди завзято й весело. Ти зможеш із головою пірнути у вирій непередбачуваних завдань, що допоможуть знайти дорогу до так нас усім необхідної модернізації. Звісно ж, суб-фест допоможе команді краще пізнати один одного, згуртуватися і стати єдиним сильним механізмом, якому навіть море – по коліна. А нові знайомства, драйв, сплески емоцій і позитиву точно дадуть запал енергії на весь наступний рік.

Кого і що брати з собою? Друзів і подруг, кльовий настрій, свою кмітливість, силу, спритність і волю до перемоги. До участі запрошуються команди від 5 до 10 осіб, а також по одному/ій представнику/ці від команди в координатор(к)и локацій. Кількість команд від регіону — необмежена. Скоріше реєструйтеся на участь у «Квест-фестивалі» на фіналі Студреспубліки-2019:

Обіцяємо, що сумувати точно не буде коли, бо ми приготували багато сюрпризів. Від вас же чекаємо концентрації розуму, сили, гумору й жаги до нових вершин.

За детальною інформацією звертайся до куратору мульти-фестивальної частини Олега Слизька, 097 929 81 33, olehslyzko@ukr.net

Як проходив «Квест-фест» на фіналі Студреспубліки-2018