Site icon Студреспубліка

«Перші Леді» на пляжній фотосесії: загадково і неповторно

Фінал Студреспубліки — особлива подія, на яку цілий рік чекають усі прогресивні, інтелектуальні, креативні, талановиті українці й українки. Оргдіяльнісна гра або участь у суб-фестивалях — фінал ХХІ Студреспубліки-2019 надав можливість достойно проявитися кожному і кожній. Звісно, й учасницям конкурсу краси особистості «Перша Леді», а ще отримати круті світлини після традиційної пляжної фотосесії.

Фото — це особливий спосіб говорити. Можна зловити кадр, дивлячись на який просто завмираєш… Такими ж світлинами порадувала найкрасивіших студенток України й молода талановита майстриня, яка відзняла для кожної особливу фотосесію. Дивіться миттєвості «пляжки» разом із нами!

Як і кожного року, учасниці загальнонаціонального конкурсу краси особистості «Перша Леді» отримують чудове професійне пляжне портфоліо. Цього року з конкурсантками працювала креативна фотографка зі Львовщини Юлія Сокол, яка кожний кадр зробила унікальним, таким, який глибоко розкривав ефектність і неповторність дівчат.

Найкращі світлини традиційної пляжної фотосесії конкурсу «Перша Леді» можна переглянути тут 

Нагадаємо, що 25 серпня під час шоу закриття фіналу ХХI Студреспубліки-2019 (фінал проходив 23–26 серпня 2019р., у Лазурному, на узбережжі Чорного моря, на тему «Суб’єкт модернізації — відповідальність Покоління») і нагородження переможців/ниць відбувся конкурс краси особистості «Перша Леді», який містив 4 видовищних, надзвичайних дефіле. А в переддень конкурсу учасниці презентували для журі власні соціальні проекти та пригощали кулінарними смаколиками.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наші «Перші Леді» — талановиті, активні та відповідальні дівчата, які вміють поєднувати красу, сміливість, розум і прогресивну громадянську позицію. А Студреспубліка — чи не єдина громадська організація в Україні, яка навчилася бачити гідність у всіх людях і допомагати розкривати найкращі чесноти. Головне ж, що республіканці надають можливість працювати над складними мисленнєвими завданнями, над модернізацією, бо тільки ця дуже непроста робота зможе врятувати Україну.

Пляжна фотосесія-2019
Аналітика гри-2019