Site icon Студреспубліка

Пляжна фотосесія — неможливо відірвати погляд

Фінал Студреспубліки — особлива подія. Він заряджає мізки інтелектуальною їжею, дає можливості учасникам/цям набратися сил та енергії завдяки участі у мульти-фестивальній частині, а учасницям «Першої Леді» — ще й отримати неймовірні світлини під час пляжної фотосесії.

Всім подобаються красиві фотки: ними можна милуватися, а ще виставити в соцмережах і збирати гігантську кількість лайків. А якщо фото з фірмової, як завжди, якісної і крутої «пляжки», зроблені справжнім майстром — емоції вибухають. Ділимося з вами!

Щорічно учасниці загальнонаціонального конкурсу краси особистості «Перша Леді» мають чудову можливість отримати професійне пляжне портфоліо. Цього року з конкурсантками працював креативний фотограф із Запоріжжя Віталій Дьома. Він допоміг дівчатам розкрити свій стиль і неповторність.

Найкращі світлини традиційної пляжної фотосесії конкурсу «Перша Леді» можна переглянути тут

Нагадаємо, що 26 серпня 2018р. під час шоу закриття фіналу ХХ ювілейної Студреспубліки-2018 і нагородження переможців/ниць відбувся конкурс краси особистості «Перша Леді», який містив 4 феєричні дефіле. А в переддень конкурсу дівчата презентували для журі власні соціальні проекти та пригощали кулінарними дивами.


Тема Студреспубліки-2018 «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті». І поки республіканці та найкращі експерт(к)и країни у форматі оргдіяльнісної гри працювали над інтелектуальною частиною вирішення даної теми, дівчата доводили, що лише вдале поєднання мислення, краси, громадянської активності та дипломатії здорового глузду зможе втілити головне завдання Студреспубліки — входження мирної України до топ-20 розвинутих країн світу.

Пляжна фотосесія-2018
Аналітика гри-2018