Site icon Студреспубліка

«Перші Леді» на пляжній фотосесії — це дещо!

Фінал Студреспубліки — наймасштабніша громадська молодіжна та футурологічна подія нашої країни — триматиме під впливом потужних змістів та емоцій ще цілий рік. Але зараз усе особливо гостро. Тим більше, коли мова йде про конкурс краси особистості «Перша Леді». Отже, вуаля: пляжна фотосесія красунь.

Пляжна фотосесія на фіналі Студреспублікице завжди приємний момент для дівчат, кожна з них може вдосконалити вміння працювати в кадрі та в підсумку отримати класні фотки. Ці світлини — ми пропонуємо для вашого перегляду.

Щорічно учасниці загальнонаціонального конкурсу краси особистості «Перша Леді» мають чудову можливість отримати професійне пляжне портфоліо. Цього року з конкурсантками працював молодий полтавський фотограф Роман Таратута. Він показав красунь у різноманітних образах, відкрив кожну в індивідуальному, лише їй притаманному стилі.

Найкращі світлини традиційної пляжної фотосесії конкурсу «Перша Леді» можна переглянути тут

Нагадаємо, що 26 серпня 2017р. під час шоу закриття фіналу Студреспубліки-2017 і нагородження переможців відбувся конкурс краси особистості «Перша Леді», який складався з 4-х неймовірних дефіле. А в переддень конкурсу дівчата ще й презентували втілені ними соціальні проекти, а також демонстрували кулінарні здібності.

Дивимося пляжні фотки учасниць «Першої Леді» та ще раз переконуємося, що Студреспубліка — єдина організація в Україні, яка вміло поєднує мислення, красу, громадянську активність і змістовне дозвілля, а республіканці – щасливі люди, бо можуть брати у цьому безпосередню участь, розвивати себе та втілювати надамбітну задачу модернізації України.

Пляжна фотосесія-2017
Аналітика гри-2017