Site icon Студреспубліка

Музика на пляжі – це Music LIVE Awards!

Під час проведення фіналу Студреспубліки-2016 до Дня Незалежності, тема якого була: «Позитивні сценарії модернізації України: роль громад і молоді», відбулася неймовірна музична подія  суб-фест Music Live Awards. Гран-прі, як і минулого року, отримав відомий гурт «Сен-Тропе» з Полтави.

Для того, щоб виступити на головній сцені Студреспубліки і поборотися за музичну премію Studrespublika Music Live Awards, попередньо гурти боролися за право бути названими кращими за допомогою онлайн-голосування на сайті Студреспубліки. Як пройшов суб-фест – читайте в пост-матеріалі.

Звісно, виступи фіналістів музичного конкурсу — найочікуваніша музична подія суб-фесту. Серед усіх учасників суб-фестивалю на фіналі виступили найкращі колективи «Деды» з Дніпра і «Сен-Тропе» з Полтави.

Групи різні по своєму типажу, стилю й подачі, але настільки цікаві, що одразу стали своїми у великій родині Студреспубліки. «Деды» з мегазапаморочливим хітом «Великая реп-битва Богов Студреспублики» і сен-тропешники зі своїми «У селові», «Бивша» й «Качки» просто порвали публіку! Що цікаво, погоду серед молоді робить реп, обидві команди співали в цьому прогресивному напрямку.

 

 

 

 

А переможцем Music Live Awards Студреспубліки вдруге поспіль визнано хіп-хоп-бенд «Сен-Тропе» з Полтави. Вітаємо учасників і запрошуємо на фінал Студреспубліки-2017!

Аналітика гри-2016