Site icon Студреспубліка

Фото-конкурс «Спалах емоцій» – вибухни мистецтвом!

«Хочу селфі, ні… хочу фото зі спини… оооо, давай на пляжі…» – такі фрази для більшості учасників/ць Студреспубліки відійшли в минуле, бо вони до фото підходять концептуально. Крутість наших фотографів/ок роками підтверджена не тільки вишуканістю кадру й яскравістю картинки, а запитом на зміст і пошук нового. Фото-конкурс «Спалах емоцій» — це той суб-фестиваль, який за допомогою кадру дає відповідь на тему літнього циклу Студреспубліки: «Суб’єкт модернізації — відповідальність Покоління».

Фінал XXI Студреспубліки, який відбудеться з 23 по 26 серпня 2019р. на узбережжі Чорного моря, збере найкращих митців/сткинь із фотоапаратами, аби зловити той самий, головний суперкадр у рамках Фото-конкурсу «Спалах емоцій». Хочете бути серед них? Реєструйтеся просто зараз!

На вас чекають насичені та яскраві картинки, смислові й драйвові події та ціла палітра спалахів емоцій. Щоб узяти участь у суб-фестивалі необхідно:

— надіслати мінімум 3 авторських фото на тему: «Відповідальність Покоління» до 18 серпня;
— заборонено використовувати фотошоп (максимум — корекція) й інші програми для обробки фотографій;
— наявність фотокамери під час фіналу ХХI Студреспубліки (телефони та планшети не підходять);
— на самому фіналі будуть ще 2 завдання (поки що таємниця).

Потрібно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію

З почуттям та постановкою, з самовіддачею та неймовірним завзяттям ваші роботи будуть оцінені найкращими експерт(к)ами, які поділяться своїм досвідом і покажуть вам, що потрібно зробити, аби кадр був феєричним і концептуальним.

Здавалося б невловимий кадр — тепер вловимий саме тобою. Спробуй!

За детальною інформацією звертайтесь до кураторки суб-фестивалю Руслани Дзюби, 095 309 64 90, ruslana.dziuba@gmail.com 

Як проходив Фото конкурсу «Спалах емоцій» на фіналі Студреспубліки-2017