Site icon Студреспубліка

Тільки красиві, розумні та незламні достойні звання «Першої Леді»

Сьогодні бути просто красивою вже недостатньо (та і що воно таке — «краса»). Аби добитися чогось більшого в житті, окрім луку в Instagram, потрібно бути розумною, соціально відповідальною, брати активну участь у громадсько-політичному житті. Так, це про всіх учасниць конкурсу краси особистості «Перша Леді». Закономірно, що журі прийняло рішення корону та стрічку переможниці розділити між тернополянкою Ерікою Гевко та херсонкою Анастасією Ширяєвою [+ відео].

Конкурс був непростим, за перемогу довелося докласти добрячих зусиль, але в тому й ціна перемоги. Дівчата несли велику відповідальність, адже кожна представляла не лише себе, а ще й свій регіон і виш на конкурсі краси особистості, який проходив під час церемонії закриття фіналу ХХI Студреспубліки (23–26 серпня 2019р., тема фіналу: «Суб’єкт модернізації — відповідальність Покоління»). Подробиці — в статті.

«Перша Леді» — єдиний в Україні загальнонаціональний конкурс краси особистості. Вже 14-й раз відбулася півфінальна частина конкурсу за участі дівчат, які є володарками регіональних титулів «Перша Леді» або були спеціальним чином відібрані. Основною метою конкурсу є не лише визначення найгарнішої студентки країни, а й сприяння переможниці в професійному й особистісному розвитку. Важливо — дівчата повинні бути не лише естетично красивими, але й розумними та соціально-активними. Саме тому, це не просто конкурс краси, а краси особистості.


Підготовка до конкурсу тривала ще з проведення регіональних етапів і декілька днів вже безпосередньо напередодні півфіналу, була дуже насиченою та цікавою. Учасниці відвідували багато занять із хореографії, вчили дефіле, мали змогу відзнятися в креативній пляжній фотосесії та дружньо спілкуватися. Кожна конкурсантка розкрила свій потенціал на повну.

За день до, власне, конкурсу відбулося pre-party, де учасниці демонструвала свої таланти: танцювали, декламували вірші, співали пісень, представляли свої мистецькі роботи тощо. Також красуні показували свої кулінарні таланти, а ще дарували журі подарунки, які розкривають особливості регіону, який вони представляють. Свою активну громадянську позицію конкурсантки доводили через презентацію соціальних проектів, які вже втілені в життя або перебувають на завершальній стадії.

Додатково конкурсантки мали можливість взяти участь у насиченій мульти-фестивальній частині, дискутувати з учасниками/цями й експерт(к)ами фіналу Студреспубліки на тему модернізації і ролі нового покоління під час факультативів і подій Гри, відвідати з екскурсією райський о. Джарилгач.

 

 

 

 

Під час самого конкурсу учасниці показали свою висококваліфіковану підготовку, жагу до перемоги та подарували шалене видовищне й феєричне шоу. Дівчата мали 4 дефіле. Спочатку вони вийшли у крутих республіканських футболках, під час другого дефіле — з’явилися в яскравих спідницях і топах, наступним був вихід у купальниках, а завершувався цей букет краси та грації дефіле у вечірніх сукнях.

До складу журі входили:

За підсумками інтернет-голосування «Першою Леді Інтернет» стала Юлія Товстенко, студентка Медичного коледжу Української медичної стоматологічної академії. Публіка шаленіла і неймовірно гаряче зустрічала Ілону Влох, якій присудили звання «Перша Леді глядацьких симпатій». А переможну корону та стрічку «Перша Леді Студреспубліки-2019/2020» у складній боротьбі розділили між собою дві красуні: 18-річна студентка Тернопільського національного економічного університету Еріка Гевко та 19-річна студентка Херсонського державного університету Анастасія Ширяєва.

 

 

 

 

 

 

Вітаємо переможниць і кожну учасницю конкурсу. Бажаємо підкоряти нові вершини, продовжувати займатися активною громадянською діяльністю, боротися за права жінок, постійно розвивати себе у різних сферах і прославляти свій регіон і Україну. Попереду ще суперфінал «Першої Леді України», зустрінемося!

Висловлюємо щиру подяку за підготовку та проведення конкурсу голові оргкомітету, лідеру республіканців Павлу Вікнянському, співзасновнику ТМ «Перша Леді» Володимиру Заверусі, менеджерці і хореографці-постановниці конкурсу Дар’ї Коршуновій, фотографці Юлії Сокол, візажистці Ксенії Фроловій.

Прекрасні подарунки дівчатам люб’язно надали санаторій «Скадовськ», косметична компанія «БІОКОН» і компанія JYSK.

Пляжна фотосесія-2019

Аналітика гри-2019 
Фотогалерея 

*  *  *

ОрганізаториВМГО «Студентська республіка» за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України, підтримки Міністерства молоді та спорту України.
Партнери: Херсонська облдержадміністрація, Скадовська райдержадміністрація, компанія JYSK, ПрАТ «Гравітон», косметична компанія «БІОКОН», видавництво «Саміт-книга», компанія Impression, НДЛМ, Ксенія Фролова, санаторій «Скадовськ».
Інформаційні партнери: телеканал OTV, Стильне радіо «Перець ФМ», Telegram-канал «Можливості».