Site icon Студреспубліка

«Нічна туса» вже скоро! Тільки на Студреспубліці!

default(12)Лише на фіналі Студреспубліки-2015, на тему «Програма модернізації України», який проходитиме 22-25 серпня 2015р., на узбережжі моря драйвова «Нічна туса». Вона не дасть вам заснути до самого ранку. А за найкрутіших діджеїв можна голосувати прямо зараз [+ голосувалка].

«Нічна туса» — це суб-фест, який зявився з перших років проведення фіналу Студреспубліки, не просто діско, а атмосферні, тематичні, з прикольними мелодіями на тему Студреспубліки. Які діджеї будуть виступати і які треки грати зможете в живу почути вже незабаром, а поки можна дізнатися про всі деталі.

Об’єднайтесь в одну хвилю позитиву! Відчуйте на собі той драйв, який буває тільки раз на рік, він віднесе вас у іншу країну, у інший всесвіт та одразу заповнить вас звуками та навчить вас спілкуватись мовою танців. Це світ, де немає різниці у статі та мові, це світ у який ти раз опинившись, завжди забажаєш повернутись, у цієї країни є ім’я — це «Нічна туса».

Найкращі діджеї зі своїми найдрайвовішими треками можна почути просто зараз і навіть проголосувати за того, хто сподобався найбільше.

Приєднуйся до нас і ти не пожалкуєш. Для участі необхідно пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки:

«Нічна туса» на фіналі Cтудреспубліки-2015. Йоу)

Вся детальна інформація у куратора суб-феста Станіслава Захарченка, 066 710 58 88, dj_light_stuff@ukr.net.

Голосуй за кращих тут