Site icon Студреспубліка

Максимум енергії під місячним сяйвом

Сонце заховалося за горизонт. Зорі запалали. І в цю прекрасну мить на фіналі Студреспубліки-2021, що мав тему «Інакша Україна — для Нового світу», на пляж у Лазурному прийшов час туси — не просто туси, а суб-фестивалю «Нічна туса». Щоб ритм інноватування та модернізації зарядив усю планету!

На березі Чорного моря під час фіналу ХХІІІ Студреспубліки*, який відбувся 21–24 серпня 2021р., пройшов крутий, запальний, шалений суб-фест «Нічна туса». Хто стали кращими DJ і МС — розповімо в підсумках.

Діджеї та МС, які предствляли різні куточки України, зібралися, щоб показати, на яку енергію ми здатні, як вміють «запалювати» республіканці. І не дивлячись на жодні перешкоди та неадекватні зовнішні втручання, змогли дати жару на весь лазурненський пляж, бо «Нічна туса» — це не звичайне диско, а справжній відрив під атмосферні, сміливі, ексклюзивні треки, що дарують кайф.

 

 

 

 

 

 

Під місячним сяйвом було визначено володарів ночі:

І так, ми вчергове довели, що республіканці вміють все: як докладати мисленнєві, творчі, організаційні надзусилля для осмислення, конструювання та побудови Інакшої України, так і на повну відриватися під проривну музику Майбутнього.  

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2021