Site icon Студреспубліка

Хто став кращими студентськими DJ, МС, PJ?

Після важкого інтелектуального дня, глибоких, змістовних факультативів із провідними інтелектуал(к)ами, політичними перемовинами і консультаціями між ігровими партіями, після шаленої різноманітності суб-фестивалів, які представлені на фіналі Студреспубліки-2019 неодмінно вночі приходить час туси – «Нічної туси».

На березі Чорного моря під час фіналу XXI Міжнародної програми «Студентська республіка», який відбувся 23-26 серпня 2019р. на тему «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління», пройшов крутий, драйвовий і шалений суб-фест «Нічна туса». Хто став/ла кращим/ою DJ, МС, PJ – розповімо в підсумках.

Студреспубліка вміє відриватися на «Нічній тусі». Це саме той час, коли вся «влада» переходить до них: діджеї, MC і PJ знають як запалити будь-яку ніч. А республіканці готові тусити до ранку, не зупиняючись.


Під час фіналу XXI Студреспубліки ми обрали володарів/ок ночі:

Кращі з кращих, без сумнівів. Берег Чорного моря не хотів спати, а круто тусив. І буде тусити! Це був фінал ХХІ Студреспубліки. Друже і подруго, ти ще не з нами? Тоді до зустрічі на 22-й «всеукраїнці».


Прослухати і завантажити собі всі круті треки можна тут 
Аналітика гри-2019