Site icon Студреспубліка

Настілки — для співробітництва, а не конкуренції

Чи є такі, хто хоч раз не грав у настілки? Але коли це відбувається у рамках всеукраїнських змагань з Настільних ігор, що проходять під час фіналу Студреспубліки, то — враховуючи загальну атмосферу Події Покоління та зважаючи на її цьогорічну тему («Інакша Україна — для Нового світу») — і налаштування, і дух змагальності, і жага перемоги набувають зовсім інших значень.

На самому узбережжі Чорного моря, у Лазурному*, 21–24 серпня 2021р., як і всі ∼20 різноманітних суб-фестивалів фіналу ХХІІІ Студреспубліки-2021, цікаво та позитивно пройшли Настільні ігри. А в які саме настілки грали і хто переміг — читайте в релізі.

Під час Настільних ігор студреспубліканці мали змогу показати свою ерудицію, «прокачати» спритність і винахідливість, увагу і тактично-аналітичні вміння, відчуття колективу і здатність до мобілізації, загалом потренуватися для якіснішої роботи в рамках оргідіяльнісної гри на тему «Інакша Україна — для Нового світу». А ще заробити трошки валюти Студреспубліки — НДЛМчиків.

Змагалися в наступні настілки: «Хто я», «Монополія» і Fantasy. Поза конкурсними турнірами також грали в Uno. Цікаво, що під час змагань замість жорсткої конкуренції, навпаки, учасники/ці намагалися допомагати один одному, підставляти плече в складних моментах.

Вітаємо переможців/ниць суб-фестивалю:

Хочу ще раз наголосити, що Настільні ігри, як і вся Студреспубліка — розкривають ваші здібності, розвивають вас, сприяють формуванню установок, мотивацій і якостей, які дуже потрібні для спроби опанування Інакшого, для роботи з майбутнім і розбудови України та світу, які процвітатимуть, а не занепадатимуть.

До зустрічі, на ХХIV Студреспубліці!

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2021