Site icon Студреспубліка

Увага всім студент(к)ам, Миколаївська Студреспубліка вже близько

5-7 липня 2019р. у санаторії «Очаків» відбудеться Миколаївський обласний етап ХХI Міжнародної програми «Студентська республіка-2019» на тему: «Суб’єкт модернізації Миколаївщини – відповідальність Покоління». Ви також можете стати частиною «регіоналки», провести 3 незабутніх дні на морі й отримати уінкальний досвід і заряд позитивних вражень. Приєднуйтеся!

Готові стати частиною мегаподії, яка може кардинально змінити бачення на ваші погляди та вчинки? Тоді беріть участь у Миколаївській Студреспубліці, перемагайте і рухайтеся вперед. Як туди потрапити – читайте в анонсі.

Студреспубліка – це наймасштабніша щорічна молодіжна інтелектуально-розважальна програма. Протягом її гіпернасичених днів і етапів молодь порине у життя імпровізованого міста-«держави», зі своїми правилами, де громадяни невпинно шукають сценарій для кращого розвитку України.

Вас чекають: вибори Студентського/ї мера/ки, депутатів/ок Студентського магістрату. Ну і звісно, найрізноманітніі суб-фестивалі, серед яких «Дебати», «Студентська Мафія», «Республікада», величезна кількість позитивних емоцій і не тільки…

«Цього року Миколаївська Студреспубліка буде яскравою і незабутньою. Ми обіцяємо багато новинок, яких у нас не було раніше, такі як фарби Холі, новий формат водних перестрілок, насичена частина для інтелектуалів/ок і ще багато сюрпризів. Все буде чьотко!», — обіцяють організатор(к)и.

Бажаючі можуть із легкістю взяти участь, пройшовши онлайн-реєстрацію:

Детальна інформація — у регіонального координатора Миколаївської Студреспубліки-2019 Максима Караулова, 063 368 75 88.