Site icon Студреспубліка

Ми це зробили! Рівненські студенти обрали собі мера!

Вимоги до оргпроектів (наукових розробок, бізнес- і соціальних ідей) на тему "Новий cтарт. Сценарії майбутнього"19-22 липня 2015р. у таборі «Сигнал» відбувся обласний етап Міжнародного мульти-фестивалю «Студентська республіка». У його рамках було обраного нового Студентського мера та магістрат Рівненської області, визначені переможці багатьох суб-фестів.

Рівненська Студреспубліка — не пасла задніх. Пройшла змістовно, енергійно, з суб-фестами та цікавими учасниками. Обрано нову студвладу регіону, яка вже готова позмагатися на всеукраїнському рівні. Деталі — далі.

Після розбиття наметового містечка та знайомства між собою учасники розбились на три команди, що згодом й стали республіканськими партіями: «Студентська Рада РДГУ», «Гальорочка» та «Залізобетонні».

А протягом всіх днів та ночей проводилися суб-фестивалі: зокрема, West Rivne Mafia Club із неперевершеною ведучою «Мафії» Ганною Шаєвською, Dj 1KILLER із його потужними й енергійнимим треками. Просто найкрутіші ведучі та співорганізатори події Антон Фарина й Андрій Мандзюк зривали сотні овацій. Із дійсно цікавим квестом і політичною частиною гри Олексій Китюшко змусив усіх побігати. А файні весілля проводила чарівна Тетяна Збаравська. З особливо складними політичними питаннями допоміг розібратись експерт Андрій Логащук, веселила всіх команда КВН «Летний дождь» із їх чорними й особливо тонкими жартами.

Переможницею конкурсу краси особистості «Перша Леді Рівненщини-2015» стала Соломія Цуцуп.

Новий Студентський магістрат Рівненщини складається з таких людей:

А Студентським мером стала людина, що набрала 53% голосів — Дмитро Козачок.

Організатори, передусім, хочуть подякувати директору КП СОК «Сигнал» Халейко Юрію Михайловичу, Голові Рівненської районної ради Пилипчуку Володимиру Олександровичу, відділу у справах сім’ї та молоді Рівненської облдержадміністрації, а також інформаційним партнерам, перевізникам, фотографам і всім, хто доклав зусиль в організації події!