Site icon Студреспубліка

Music Live Awards – це драйв і прогрес! Покоління, качаймося! (оновлено)

Наближається фінал ХХІ Студреспубліки, де потужно лунатимуть нові талант(к)и. Music Live Awards відкриває крутезних артистів/ок із усіх куточків України, які точно не залишать вас байдужими. Нудьга – то точно не про нас. Майбутнє – ось наш орієнтир! Тому, гайда реєструватися і плануймо запалювати на Music Live Awards, у рамках найбільшої молодіжно-громадської події року – фіналу Студреспубліки-2019, який проходитиме з 23 по 26 серпня 2019р. на самому узбережжі Чорного моря на тему «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління». Подавайте заявки на участь! [+ голосувалка].

Тема зобов’язує до соціального контексту композицій це дуже серйозно врахується. Отже, якщо тобі є що сказати світу мовою музики, ти розумієш необхідність миру, справедливості й прогресу, готовий про це яскраво заявити перед кращою молоддю країни з нагоди Дня незалежності України, то скоріше подавай заявку. Деталі – нижче.

На сцені фіналу ХХІ Студреспубліки-2019 відбудеться музичний марафон за участю переможців/ниць регіональних відборів, а також гуртів «глядацьких симпатій» – переможців/ниць інтернет-голосування, яке розпочнеться незабаром.

Надзвичайно важливою для Music Live Awards є номінація «Краща композиція на соціальну тематику». Зміст авторської композиції (приміром, пісні) повинен передавати соціальну проблематику, можливі шляхи вирішення громадянських проблем, притягувати увагу людей до важливості й актуальності подолання того низхідного, що відбувається навколо нас. Пріоритет віддається композиціям, підготовленим спеціально для Music Live Awards.

Зверніть увагу, на різних сценах Студреспубліки за її 21-річну історію з живими концертами виступали ВВ, «Бумбокс», С.К.А.Й., «Тік», Ёлка, «Оркестр Че», «Пающіє труси», «Фліт», «Роллік’с», Lюк, Дмитро Бабак, Panke Shava, «Давня казка», «Небо для себе», «Криголам», «Етсетера», «Сен-Тропе», DK,DANCE, SOKOLOVSKY, «Онейроїд», Two Voices, DEDoff та ін.

Заявки для гуртів і виконавців/иць на участь приймаються до 12 серпня. Конкурс соціальної композиції триватиме до 23 серпня 2019р.

Не допускаються композиції, які пропагують вживання алкоголю чи наркотиків, насильство, фашизм, ксенофобію та сепаратизм й інше, що не відповідає етичним нормам.

А ще на фіналі проходитиме Хіп-хоп батл у форматі «Версус 1×1» і фрістайл під біт на тему, звісно ж, модернізації. Запрошуємо всіх, хто вважає себе талановитим/ою репером/кою і готовий/а відстоювати у батлі своє місто чи село:

Реєструйтесь для участі у фіналі ХХІ Студреспубліки та, зокрема, Music Live Awards:

Рекомендуйте тим, хто хоче заявити про себе перед наймодерновішою молоддю України і кому є, що сказати суспільству.

Деталі та подача заявок — у куратора Music Live Awards Артема Ніколенка, 095 258 28 95, aenikolenko@gmail.com

Голосуй за кращих тут
Як проходив Music Live Awards на фіналі Студреспубліки-2018