Site icon Студреспубліка

Music Live Awards — музика для соціального прогресу

На фіналах Студреспубліки, окрім амбіції до мисленнєвої роботи в рамках оргдіяльнісної гри, наша молодь також вдало проявляє і розвиває свої багаточисельні таланти. Круті музичні композиції з соціальним посилом можна почути під час суб-фестивалю Music Live Awards.

Як проходив Music Live Awards-2020* під час фіналу ХХІІ Студреспубліки на тему «Надзусилля для прогресу та справедливості», що проходив на березі Чорного моря, у Скадовську, хто змагався і переміг в інтернет-голосуванні, а також лінки на конкурсні треки — нижче.

Нагадаємо, що в інтернет-голосуванні MLA-2020 брали участь 11 музичних колективів і виконавців/иць із різних куточків України: Єгор Ролін, Онейроїд, Горе От Ума, Low Banger, Kayuk & iLLim88, Martin Eden, Анатолій Кольоса, BandA, ГориниЧ ЗМІЙ, У.М. [Убийцы Мозга], ScuffUnder.     

За підсумками інтернет-голосування перемож(ни)цями стали: І місце — музичний проєкт Martin Eden (Київ), 58,5%; ІІ місце — Low Banger (Полтавщина), 32,6% і ІІІ місце — кавер-бенд BandA (Полтавщина), 4,7%.

А вже безпосередньо на самій Події Покоління гурти і музикант(к)и в рамках Studrespublika Music Live Awards по вечорах, після складних пленумів другого та третього днів оргдіяльнісної гри, музичною енергією заряджали учасників/ць фіналу Студреспубліки (22‒25 серпня 2020р.).

Що ж, час готуватися до літнього циклу Студреспубліки-2021! Прогресивні музикант(к)и, які хочуть донести до України і всього людства непопсову, прогресивну, соціальну музику — чекаємо на вас!

 

 

 

 

 

 

Для довідки: На різних сценах Студреспубліки за її багаторічну історію з живими концертами виступали ВВ, «Бумбокс», С.К.А.Й., «Тік», Ёлка, «Оркестр Че», «Пающіє труси», «Фліт», «Роллік’с», Lюк, Дмитро Бабак, Panke Shava, «Давня казка», «Небо для себе», «Криголам», «Етсетера», «Сен-Тропе», DK,DANCE, SOKOLOVSKY, «Онейроїд», Two Voices, DEDoff та ін.

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Прослухати і завантажити собі всі класні композиції можна тут і тут 

Аналітика гри-2020