Site icon Студреспубліка

Music Live Awards – це про те, як зарядити прогресом ціле покоління

На фіналі ХХІ Студреспубліки зібралась найпрогресивніша молодь країни, яка працювала над темою «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління». Тому, коли стало питання творити, то музикант(к)и та виконав(и)ці на Music Live Awards запалили драйвовими та соціально гострими композиціями.

Як проходив Music Live Awards-2019, хто змагався і врешті виборов перемоги в інтернет-голосуванні та номінації за кращу соціальну композицію, а також лінки на круті конкурсні треки — у статті далі.

Енергійна боротьба, як і завжди, почалась ще на рівні інтернет-голосування, де виконав(и)ці вперше представили свої композиції. Загалом було 12 дуже талановитих колективів і виконавців/иць із різних куточків країни, які долучились до MLA-2019: Микола Кучерявий, Scuff`Under, FRISSON, Legioner, Катерина Качановська, The Wheels, булочный ЦЕХ, Андрій Бегар, КОЧІВНИК, The Cup of Space, Kayuk, Agroboys&agrogirls.

За підсумками інтернет-голосування перемож(ни)цями стали: І місце – Микола Кучерявий (Київ), 56,3%; ІІ місце – бенд Agroboys&agrogirls (Полтавщина), 38,5% і ІІІ місце – гурт The Wheels (Полтавщина), 1,2 %. 
Music Live Awards заряджав фінальну Студреспубліку протягом усіх 3-х діб дійства. Так, 23 серпня 2019р. суб-фест відкрили сміливі та качьові виконавці – «ветерани» з Рівненщини, а найпершим виступив Frisson, за ним хвилю підхопив Legioner, завершили виступи киянин і киянка – фіналіст конкурсу Микола Кучерявий і «Ваша Настінька».


Наступний день запалював бенд із Полтавщини, переможці у конкурсі в номінації за кращу соціальну композицію — Agroboys&agrogirls, із крутезною піснею про Студреспубліку «Ми – республіканці». Завершенням другого дня став андеграундний хіп-хоп батл, який провів Женько Кулик із гурту «Сен-Тропе», а відкрила його своєю гостросоціальною творчістю членкиня журі, поет Євгенія Більченко.

Третій день, під час нагородження, закривали перемож(ни)ці конкурсу – Микола Кучерявий та Agroboys&agrogirls. Тож, вітаємо переможців/иць, дякуємо учасникам/цям і готуємось працювати протягом наступного республіканського року, щоб модернізовувати країну, робити життя справедливішим і дарувати вам якомога більше найякіснішої української музики!

Прослухати і завантажити собі всі класні композиції можна тут і тут

Аналітика гри-2019