Site icon Студреспубліка

Молоді та завзяті – кращі студенти Київщини

15451014_713344948834185_8770977_n9 грудня 2016р. у стінах Університету державної фіскальної служби України вперше на Київщині пройшов обласний етап конкурсу «Кращий студент України». Переможці готуються, аби гідно представити регіон на фіналі КСУ в Сумах.

Спочатку страх, потім бажання перемоги, а потім чудові усмішки та щасливі обличчя. Які ще емоції викликав конкурс «Кращий студент України» у студентів Київщини, і до речі, хто ж ці розумнички – читаймо далі.

Подія була цікавою та з сюрпризами. Окрім нагородження переможців, захід запам’ятався ще й неймовірним монологом «Утоплена», який виконала ведуча – Ірина Тимощук, студентка Університету державної фіскальної служби України, представниця дебатного та театрального клубів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Що ж, привітаймо кращих студентів Київської області, які вперто боролися за визнання. Студентка Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім. Григорія Сковороди Ірина Тесля по праву виборола звання «Кращої студентки-медійниці» з проектом інтернет-каналу «Новий погляд», в якому вона є співавторкою. «Кращою студенткою-програмісткою» області стала Ірина Швець, студентка Національного університету державної фіскальної служби України. Студентка цього ж вишу Рімма Оганесян стала «Кращою студенткою-вченою».

«Кращим студентом-громадським діячем» визначено Миколу Ільницького, студента Ірпінського державного коледжу економіки та права. Перемогу в номінації «Кращий студент-спортсмен» здобув Михайло Юрченко, абсолютний чемпіон і рекордсмен України, Європи та світу по версії WPA, майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу, студент відокремленого підрозділу Національного аграрного університету «Ірпінський економічний коледж».

Студентом Ірпінського державного коледжу економіки та права Тарасом Фомюком був презентований соціальний проект «Подаруй дитині радість». Суть проекту — не забувати про дітей у дитячих будинках, про необхідність турбуватися про них не лише на свята. А наостанок Тарас продекламував «Заповіт» польською мовою і в підсумку виборов головну перемогу в номінації «Кращий студент Київщини (комплексна характеристика)».

Дякуємо всім, хто взяв участі у проекті, та радимо стежити на новинами Студреспубліки, аби не пропустити наступних важливих подій. Ну, і до зустрічі 16-17 грудня на фіналі конкурсу «Кращий студент України» в Сумах: