Site icon Студреспубліка

Модернізуймо Україну згуртовано!

Вже котрий рік поспіль фінал Студреспубліки розмальовує своїми яскравими барвами узбережжя моря. Задля того, щоб знову запалити в серцях молоді вогонь амбітності та рішучості, цьогорічна Студреспубліка завітала на Миколаївщину. Цікавим є те, що поки світлі голови складали позитивні сценарії модернізації України, веселі й ініціативні проявляли себе в «Глоубел флешмоб».

Чи замислювався хтось із нас, які саме емоції вирують у серцях флешмоберів? Можливо, це командний дух, який змушує кожного учасника дійства максимально виражати себе, це також може бути й той веселий і піднесений настрій, що лине від щасливої молоді, а можливо, це бажання спільними й активними діями змінювати світ? Зараз дізнаємося.

 

 

 

 

 

 

 

Ми часто чуємо, що починати треба з самого себе, але якщо ж у тебе є вдала та рішуча команда, то чому ж не виділитись і не використати цю можливість максимально? Правильну відповідь дадуть представники делегації Чернівецької області, котрі своїм безмежним запалом і відмінною згуртованістю здобули перемогу у змаганні флешмобів, яке проходило на фіналі Студреспубліки 24-27 серпня 2016р.

 

 

 

 

 

 

Звісно, комусь може спасти на думку, що значна кількість учасників теж додає необхідних сил для перемоги, але ті, хто спостерігав за «Битвами Ісуса», можуть таку думку з легкістю спростувати. Крім того, командний дух завжди вирує в серцях тих, хто не соромиться в якомусь дивному чи незвичному образі пройтись наметовим містечком чи організувати псевдовикрадення студреспубліканців саме тоді, коли так нудно стояти в черзі до їдальні.

Коли споглядаєш таке дійство, то в голову закрадаються думки: «Навіщо?», «Люди, ви це для чого робите?», але відповідь відома тільки тим, хто не боїться своїми рішучими та зовсім не повсякденними діями втілювати свої амбіції в життя!

 

 

 

 

 

 

Модернізація починається з кожного з нас, а якщо ж діяти разом і згуртовано, то шансів на кращий результат стає набагато більше!

Аналітика гри-2016