Site icon Студреспубліка

Шукаючи прогресивні ідеали мужності

Модернізація України, а тим паче надзусилля для творення Інакшої України потребують ентузіазму мільйонів і водночас нових Героїв, нових Ідеалів, нових прикладів для наслідування! Тому поєднання мужності з естетичними, інтелектуальними й іншими прогресивними чеснотами це формула «Містера Студреспубліки». Як цього року в рамках фіналу XXIII Студреспубліки на тему «Інакша Україна — для Нового світу» пройшов цей, багатий історією, всеукраїнський конкурс?

22 серпня 2021р. в Лазурному, на самому березі Чорного моря, запальні хлопці змагалися* за титул «Містер Студреспубліки». Далі — подробиці запеклого поєдинку.

Тільки-но намети вросли в землю, а зі сцени прозвучала установча доповідь — талановиті, толкові та харизматичні всія Студреспубліки розпочали підготовку. На учасників очікували оригінальні конкурсні завдання — тож протягом 2-х діб без репетицій, звісно, ніяк!

 

 

 

 

 

У форматі шоу хлопці змагалися у 5-ти випробуваннях: вихід-візитівка у колекційних республіканських футболках; пляжний вихід; конкурс талантів; вихід у вечірньому образі й інтелектуальний конкурс, де учасники відповідали на каверзні запитання журі.

Оцінювали конкурсантів:

І з гордістю відзначаємо, що журі було приголомшене, адже хлопці співали, грали на гітарі (і не щось, а з репертуару Rammstein), стендапили та читали вірші.

У підсумку «Містером Студреспубліки-2021/2022» був визначений Олександр Стасюк (м. Київ).

«Містер Студреспубліки» — це завжди крута подія, адже просто неба, а точніше затьмарюючи небесні світила, Студреспубліка запалює власні «зірки». Хто знає, можливо саме ти — «зірка» 2022р. Час уже пішов, тож побачимось на регіоналках і фіналі ХХІV Студреспубліки!

 

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2021