Site icon Студреспубліка

«Студентська Мафія», «Дебати» — випробуй свої вміння

22-25 серпня 2020р. на самому березі Чорного моря у рамках фіналу XXII Студреспубліки, тема якого «НАДЗУСИЛЛЯ ДЛЯ ПРОГРЕСУ ТА СПРАВЕДЛИВОСТІ», відбудуться всеукраїнські турніри зі «Студентської Мафії» та «Дебатів». Ще є можливість приєднатися! Реєструйтеся!

Фінал Студреспубліки-2020 вже зовсім незабаром. Є можливість узяти участь в одних із найбільш цікавих суб-фестів: «Студентській Мафії» та «Дебатах». Що для цього потрібно — детально читайте в анонсі.

Здавалося б, коли всі сплять, що поганого може трапитись? Тільки не за столом «Студентської Мафії», де злочинні мафіозні олігархи вийдуть на полювання та намагатимуться викачати всі державні ресурси й експлуатувати людей, поступово виводячи їх з гри. Але вдень все може перевернутись! Коли жителі оголосять війну підступним мафіозі та визначатимуть тих, хто буде знищувати олігархат як явище.

І для того, щоб максимально згуртуватися, потрібні переконання одне для одного, аргументи, як і власне на «Дебатах». Дебатуватимемо про надзусилля для прогресу та справедливості. «Дебати» – це популярна в усьому світі гра, яка має на меті розвиток інтелектуального та творчого потенціалу людей.

Інтелектуально-психологічна гра «Мафія» на фіналі Студреспубліки гарантує уміння вирізняти блеф із поведінки людини, навички ведення комунікації в тяжкі хвилини, досвід стресостійкості та безперебійну роботу мозку в посиленому режимі. Ораторське мистецтво, акторську майстерність, спостережливість, уміння розуміти справжні помисли людей за допомогою їх поведінки, міміки, погляду та жестикуляції і, звичайно… «параною» розвиває суб-фест «Студентська Мафія».

«Дебати» — це гра інтелекту, винахідливості, переконання, гра аргументів та ораторської музи. Це вид інтелектуальної суперечки, в якій сторони, об’єднані в команди, відстоюють обрану точку зору. Роками дебатні клуби народжували геніїв слова, славетних спікерів/ок та експертів/ок. Республіканці-дебатер(к)и теж далеко не пасуть задніх, а навпаки — своїми твердими аргументами та чіткою позицією – йдуть попереду всіх.

Запрошуємо всіх проходити онлайнреєстрацію і їхати з нами!

Куратор суб-фестивалю «Студентська Мафія» Максим Караулов, 063 368 75 88
Куратор суб-фестивалю «Дебати» Артем Ніколенко, 095 258 28 95

Як проходила «Студентська Мафія» на фіналі Студреспубліки-2020
Як проходили «Дебати» на фіналі Студреспубліки-2020