Site icon Студреспубліка

Жартуємо і модернізуємо «Без проблем»

Таким собі прологом церемонії урочистого закриття фіналів Студреспубліки став найвеселіший і найвинахідливіший суб-фестиваль, який проявив багато «зірок» на небосхилі гострослів’я та гумору — «Кубок КВН». Підбиваємо підсумки баталій 2019р.

У рамках фіналу XXI Міжнародної програми «Студентська республіка» у Лазурному на великій сцені на березі Чорного моря відбувся «Кубок КВН» на тему, власне, всієї Події Покоління, тобто «Суб’єкт модернізації — відповідальність Покоління». Хто «журив», змагався і перемагав – далі.

Через систему відборів влітку, протягом «регіоналок» Студреспубліки, пройшли 2 команди КВН — «Перша сексуальна збірна» (Чернівецька обл.) і «Без проблем» (Полтавська обл.). Вони й перехрестили шпаги гумору та винахідливості на фіналі СР, який проходив з 23 по 26 серпня 2019р.

Команди змагалися у 2-х конкурсних епізодах. «Привітка» – це конкурс, в якому команда знайомиться з глядач(к)ами, презентує свій стиль і гумор. «Зворотна розминка» — це повністю імпровізаційний конкурс, який народжує жарти прямо на очах усіх. Відрізняється від традиційної розминки тим, що задається не запитання… а одразу відповідь. Команди ж підбирають під них варіанти запитань, щоб вийшло найсмішніше.

Склад поважного журі «Кубку КВН» визначено не просто так: це люди, які мають відмінне почуття гумору, а ще це експерт(к)и, гості фіналу й організатор(к)и Студреспубліки: лідер республіканців України Павло Вікнянський, поет, культуролог Євгенія Більченко, шоумен, учасник гурту «Сен-Тропе» Євген Кулик, журналіст, в’язень сумління Руслан Коцаба й інтелектуал Дмитро Марунич.

І вже втретє поспіль КВНівську гору Студреспубліки першими підкорюють полтавці. Чи зможе хтось посунути «царя гори» у 2020-му, дізнаємось на наступному фіналі XXII Студреспубліки. Готуйте жарти й животи!

Аналітика гри-2019