Site icon Студреспубліка

«Кубок КВН» — не проґав свій шанс

КВН – ще той! І Студреспубліка це кожного року доводить, адже за стільки років «Кубок КВН» став невід’ємною частиною студреспубліканського дійства. Вже вкотре наші веселі та кмітливі учасники/ці змагаються за почесне звання – чемпіон/ка «Кубку КВН». Цей рік не став виключенням, до нас завітають позмагатися найпопулярніші команди з різних регіонів України. Якщо ти маєш почуття гумору і в тебе є невпинне бажання здобути перемогу, отримати кубок першості Клубу веселих і найкмітливіших, то скоріш – реєструйся.

Вже зовсім скоро, а саме з 23 по 26 серпня 2019р. у СОТ «Прибережний», який знаходиться на самісінькому березі справжнісінького Чорного моря, відбудеться фінал ХХІ Студреспубліки на тему «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління». Там ми і познайомимося з майбутнім володарем «Кубку КВН-2019». Критерії участі й інші подробиці – далі.

Почуття гумору, кмітливість і гостроту розуму команди плануються на тему«Команда модернізаторів і модернізаторок» у 3-х класичних КВНівських конкурсах:

1) привітка або представлення;
2) розминка – імпровізаційний конкурс, гумор народжується на очах у глядачів/ок;
3) СТЕМ – Студентський театр естрадних мініатюр;
4) імпровізаційний – цілий блок імпровізаційних завдань від поважного журі.

 

 

 

 

Важливою умовою участі у всіх заходах КВН є дотримання авторських прав і невикористання матеріалу інших команд. Забороняється використовувати ненормативну лексику та пропагувати ксенофобію, сіяти ворожнечу як у підготовлених, так і в імпровізаційних конкурсах.

Давай, вперед, до перемоги, не проґав свій шанс! Лише не забудь зареєструватися:

Бажаємо командам легкої підготовки до складної гри, а глядачам море гарних емоцій, щирих посмішок і, звісно ж, гучного сміху.

За детальною інформацією звертайтесь до куратору «Кубку КВН» Олександра Шикова, 050 040 65 82, aleksandr.shykov97@gmail.com

Як проходив Кубок КВН на фіналі Студреспубліки-2018