Site icon Студреспубліка

Красуні-студентки поборолися за титул «Першої Леді Миколаїв-2015»

4 липня 2015р. у Миколаєві в нічному клубі CAPRICA пройшов найяскравіший і незвичайний конкурс краси особистості «Перша Леді-2015», організатором якого стала Миколаївська Студреспубліка. Красуні змагалися не лише у зовнішності, але навіть і в екстримальних конкурсах. Найкрасивішою студенткою стала Аліна Марущак.

«Перша Леді» – це конкурс краси, що має свою виняткову специфіку й ексклюзивність! Для того, щоб узяти участь у ньому, дівчина має бути не лише вродливою зовнішньо, але й розумною та соціально-активною, відповідати параметрам академічної успішності, пройти жорсткий конкурентний відбір. Про те, як Миколаїв відстоював честь і далі називатися «містом красунь» — нижче.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Конкурс «Перша Леді» незвичний тим, що це єдиний в Україні загальнонаціональний конкурс краси особистості. Цього разу за титул «Перша Леді Миколаєва-2015» поборолись 7 чарівних розумниць. Учасниці проходили цікаві випробовування від членів журі протягом тижня, як-от «макіяж подрузі» або 5-хвилинна фотосесія. Але більшість із випробовувань були екстримальними: стрільба з лука, проходження мотузкового парку та розпалення вогнища в диких умовах, із якими дівчата впорались… по-різному.

 

 

 

 

 

 

 

Власне, під час самого конкурсу, ведучим якого був його співорганізатор, представник event-компанії «Супер Свято» Андрій Нерода, студентки дефілювали у спортивному образі та вечірніх сукнях. Також вони демонстрували свої таланти публіці та журі, до складу якого входили: Петро Брилінський — голова ГО «Союз лідерів», Марія Лисенко — викладака МФ КНУКіМ, Вікторія Романенко — організатор конкурсу, голова регіонального оргкомітету Миколаївського регіонального етапу Студреспубліки-2015, Ірина Мішеніна — представниця арт-студії Unlimited, Олег Соколик — начальник управління у справах сім’ї дітей та молоді Миколаївського міськвиконкому, Студентський президент України-2010/2011, Наталія Співак — переможниця конкурсу краси «Красотка Николаева-2011», учасниця «Міс Україна-2012» і Хайям Хагигатоглу – заступник голови ГО «Міська рада національних товариств».

 

 

 

 

 

 

 

За рішенням шановного журі «Першою Леді-2015» у Миколаєві стала Аліна Марущак. Першою віце-Леді стала Анжеліка Запорожченко. Титул «Леді Спорт» отримала Лаура Драннікова, яка окрім того, одержала ще додатковий приз Глядацький симпатій. Коронована красуня Аліна, а також Лаура мають представляти Миколаївську область на всеукраїнському півфіналі конкурсі «Перша Леді-2015», що відбудеться наприкінці серпня цього року під час фіналу Студреспубліки-2015. Не менш колоритні титули отримали й інші учасниці: «Леді Drive-2015» — Соловйова Оксана, «Леді Зірка-2015» — Ангеліна Жаркова, «Леді Style-2015» — Анастасія Наседкіна.

 

 

 

 

 

 

 

Також нагадуємо, що з 10 до 12 липня 2015р. у с. Рибаківка, на узбережжі Чорного моря, проходитиме Миколаївська Студреспубілка-2015 на тему «Програма модернізації України». Звісно, там будуть і найкращі з Леді! Реєструйтеся:

Спонсорами конкурсу виступили: магазин Pizhon, ТМ Кривоозерська, арт-студія Unlimited, ТРК «Миколаїв», event-компанія «Супер Свято» й ін.