Site icon Студреспубліка

Вітаємо кращих Тернопільщини

Тернополяни відсвяткували День студента, як і потрібно — визначенням «Кращого  студента Тернопільщини». 17 листопада 2017р. у Центрі ім. Довженка відбувся регіональний етап конкурсу «Кращий студент України-2017». Перемогла Зоряна Вівчар, студентка 5-го курсу Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я.Горбачевського.

Участь у Тернопільському КСУ взяли студенти з різних вишів цієї області, всі гідно змагалися за звання кращого, адже переможець буде представляти Тернопільщину на всеукраїнському етапі. Як проходив конкурс у деталях — читайте в постматеріалі. 

У номінації «Кращий студент (комплексна характеристика)» брали участь 6 студентів:

 

 

 

Студенти активно та наполегливо готувалися. Потрібно було презентувати себе у 3-х конкурсах: представлення, конкурс талантів і представлення власного проекту на тему: «Методи недопущення відтоку кадрів (студентів) на роботу за кордон».

 

 

 

 

 

Звання «Кращої студентки Тернопільщини (комплексна характеристика)» здобула Зоряна Вівчар, яка розповіла, як реформувати медицину, щоб наші лікарі залишалися в нас. «У своєму проекті я висловила всю біль сучасної медицини. Якщо влада дослухається до цих порад та ідей, жити в Україні стане легше», — підкреслила переможниця по завершенню КСУ.

Вітав переможниць заступник Тернопільського міського голови Леонід Бицюра, лідер Тернопільських республіканців Володимир Заверуха та координатор КСУ на Тернопільщині, депутат Студентського парламенту України-2017/2018 Назар Лис.

 

 

 

 

 

 

Також цього року організатори визначали переможців у 2-х номінаціях, які були запроваджені виключно на регіональному рівні. Отже, вітаємо:

Вітаємо переможниць і до зустрічі на всеукраїнському фіналі «Кращого студента України».