Site icon Студреспубліка

Кращі студенти тепер є і на Тернопільщині

yhmezo_jai8У Тернополі в кінотеатрі ім. О.Довженка відбувся регіональний етап конкурсу «Кращий студент України-2016». Переміг Володимир Козюпа, магістр історичного факультету Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка.

Участь у Тернопільському КСУ взяли студенти з різних вишів міста й області, всі гідно змагалися за звання кращого. Переможці мають представляти Тернопільщину на всеукраїнському етапі. Подробиці — далі.

У номінації «Кращий студент (комплексна характеристика)» 25 листопада 2016р. брали участь 6 студентів, які активно та наполегливо готувалися. Адже організатори ще до початку конкурсу для номінантів оголосили тему одного із завдань: «Університет як бізнес у сучасному світі». Звання «Кращого студента (комплексна характеристика)» здобув Володимир Козюпа, студент-магістрант історичного факультету Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира  Гнатюка.

Також цього року організатори визначали – кращого громадського діяча та переможців у 2-х номінаціях, які були запроваджені виключно на регіональному рівні. Отже, вітаємо:

 

 

 

 

 

Для обрання переможців було сформоване кваліфіковане журі до складу якого ввійшли:

 

 

 

 

 

Вітаємо переможців! А тих, кому доля не посміхнулася цього разу, запрошуємо спробувати свої сили наступного року.