Site icon Студреспубліка

Волинь і Дніпропетровщина – кращі в аматорському відео!

25001_28-07-12_11-11-07logo_na_sait21.jpgУ нашій країні не вистачає кіно та відео, які б розкривали важливі соціальні проблеми, не вистачає фахівців, які би по-справжньому, глибинно намагалися розібратися в соціальній тематиці, практично немає майданчиків, де можна б було з однодумцями обговорити значущість і знайти розв’язання проблем освіти та як здійснити нову індустріалізацію. Фінал Студреспубліки-2017 вирішує всі три задачі [+ відео].

Багата уява, божевільний креатив і величезна кількість енергії – це Фестиваль аматорського відео. Дивіться і насолоджуйтеся.

Для Студентських мерів і депутатів Студентських магістратів оргкомітет заздалегідь перед фіналом Студреспубліки підготував бонусні завдання, одним із яких було створити промовідео на тему: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації України» тривалістю до 40 с. Номінація «Найкраще бонусне завдання для Студентських магістратів №1» виявилося непростим, але перемогу таки здобули представники Волинської області!

А найкраще висвітлювали події регіонального етапу Студреспубліки активісти Дніпропетровщини, які стали переможцями у номінації «Найкращі студреспубліканські новини-2017». «Твои закаты и твои рассветы. Спасибо за друзей. Спасибо за это лето, Студрепа…»

Мабуть, усі професіонали розпочинали любителями. І українське кіно починається з аматорського відео. Якісний український кінематограф здатен, потрібно лише більше подібних конкурсів, майданчиків і заохочень для молодих талантів!

 

 

 

 

 

 

 

Отож, Фестивалю аматорського відео – жити! І привіт, Студреспубліка-2018!

Аналітика гри-2017