Site icon Студреспубліка

«Консолідування заради модернізації країни» — головна ідея вінницької молоді

7 серпня 2015р. у приміщенні Вінницької обласної державної адміністрації відбулася зустріч прогресивної молоді Вінниччини з меценатом і депутатом облради Леонідом Галушком. Обговорювали різні аспекти модернізації.

Зустріч відбувалася у рамках підготовки делегації Вінницького регіону до Всеукраїнського етапу «Студентської республіки». Незаперечним є той факт, що модернізація – головний пріоритетний вектор роботи та розвитку для України у найближчі роки. Чому всі прийшли саме до такого висновку — нижче.

Під час зустрічі Студентський мер Вінниччини Олександра Телегузова запропонувала ключові галузі, що першочергово потребують покращення та виходу з «декадансу».

«Модернізація може носити різний характер, однак для України – найпрогресивнішим є еволюційний, – зауважив Леонід Володимирович, – тому нам потрібно розпочинати вже сьогодні покращувати матеріальні умови та моральні якості. Лише революція у серцях допоможе нам рухатися у напрямку модернізації!»

          

 

 

 

 

Під час відкритої зустрічі обговорювались питання, що раніше не були транспарентними для студентства нашого регіону. Молодь мала змогу «наодинці зі всіма» спілкуватися з державним діячем, який без зайвої політичної вуалі розповів усі тонкощі сучасного політичного мистецтва. Голова Студентського парламенту Вінниччини, депутат Студентського парламенту України-2013/2014 Роман Молдован запропонував створити гарну традицію – проведення таких нарад-бесід із високою фреквенцією.

 

 

 

 

 

 

У результаті аудієнції молодь Вінниччини отримала бачення програму розвитку та модернізації регіону та європейський алгоритм покращення: толерантність + верховенство Закону + єдність = модернізація!